Alacağım klavye herhangi bir kronik sorunu varmı

Kroniği yok fakat aynı fiyata hatta biraz düşüğüne daha işlevsel klavyeler var. Almadan önce daha fazla klavye araştırmanı tavsiye ederim
hocam bilemiyorum videolarında sesi switch olarak çok hoşuma gitti sizin öneriniz varsa buyrun hocam

bu fiyata aula f75 max var bence onu al

Hem ekranı var hem 8000 mah batarya

hocam bilemiyorum videolarında sesi switch olarak çok hoşuma gitti sizin öneriniz varsa buyrun hocam
Switch sesi hoşuna gittiyse direkt al derim. Bu ürün de gayet güzel, eğer almazsan içinde klavyeye karşı ukte kalır.

Switch sesi hoşuna gittiyse direkt al derim. Bu ürün de gayet güzel, eğer almazsan içinde klavyeye karşı ukte kalır.
bilemiyorum hocam normalde daha düşük bir klavye alıcaktım mouse ile birlikte bakıyordum mouse düşürdüm sitede ilk buna bakmıştım switch ve hissiyatı çok hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilemiyorum hocam normalde daha düşük bir klavye alıcaktım mouse ile birlikte bakıyordum mouse düşürdüm sitede ilk buna bakmıştım switch ve hissiyatı çok hoşuma gitti
bu zamana kadar hep kronik sorunlu ürünler kullandım kronik olmasında ne oluyosa olsun aldığım tüm klavye mouseler he 3 ay sonra bozulmaya başlıyo

Geri