Alacağım laptop'ta işlemciye mi yoksa ram'e mi önem vermeliyim?

Bütçe 10.000'e çıkarsa bu en iyisi.

Anladığım kadarıyla hem render hem oyun oynanacak bunun için en uygun laptop Hp Pavlionun bu laptopudur.
Geriye kalan 1 lira ile soğuk su alırız iyi bence :)

Anladığım kadarıyla hem render hem oyun oynanacak bunun için en uygun laptop Hp Pavlionun bu laptopudur.
amd'den pişman olanlar varmış, sorun çıkarır mı işlemci?

işlemci çok daha iyi aynen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd'den pişman olanlar varmış, sorun çıkarır mı işlemci?
hayır intel i9u bile geçiyor yer yer

• Beğen
Reaksiyonlar: hkey
ekran kartı olarak 1660Ti yerine 1660Ti max-q diye bir şey var yeni farkettim, sıkıntı çıkarır mı bu? Ya da direkt 1660Ti'lı olanını bulabilir miyim? Fps testlerinde 10fps falan daha düşük almış çünkü

ekran kartı olarak 1660Ti yerine 1660Ti max-q diye bir şey var yeni farkettim, sıkıntı çıkarır mı bu? Ya da direkt 1660Ti'lı olanını bulabilir miyim? Fps testlerinde 10fps falan daha düşük almış çünkü
Acer Nitro var ama onun Rami Single Channel ayrıca işlemcisi çok daha güçsüz

• Beğen
Reaksiyonlar: hkey
Acer Nitro var ama onun Rami Single Channel ayrıca işlemcisi çok daha güçsüz
Teşekkür ederim, 1660 bir tık daha pahalı oluyormuş galiba. Alacağım laptop'ın yorumlarını da okudum, mesajınla da karara vardım. Bu laptop'ı alıyorum, öneri için teşekkürler iyi geceler :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,534
Üyeler
186,506
Son üye
bwlwl
Geri