Onurkotlutok05
80+ Gold
h.o. iyi pc
Valla gayet iyi. Hayırlı olsun.Arkadaşlar 8.5k ya şöyle bir sistem satın aldım. Tarih şuan 31.03.2021
Alıntıyı görüntüle
Sizce iade falan edeyim mi? Çok korkuyorum elim ayağım titriyor Gelince ne yapmam gerekir, kötü bir parçası var mı veya bunun gibi sorulara cevap verebilirseniz çok çok sevinirim. 2060 ve 10400F görünce direk atladım biraz tırstım o yüzden. Allah tüm sistem sahibi olmak isteyenlere dileklerini en kısa zamanda versin.
hayırlı olsun güncel fiyata göre çok iyi yanına 2 yada 3tb lik disk al 5-6 sene arası götürürArkadaşlar 8.5k ya şöyle bir sistem satın aldım. Tarih şuan 31.03.2021
Alıntıyı görüntüle
Sizce iade falan edeyim mi? Çok korkuyorum elim ayağım titriyor Gelince ne yapmam gerekir, kötü bir parçası var mı veya bunun gibi sorulara cevap verebilirseniz çok çok sevinirim. 2060 ve 10400F görünce direk atladım biraz tırstım o yüzden. Allah tüm sistem sahibi olmak isteyenlere dileklerini en kısa zamanda versin.
Kanka şuan güzel sistem evet öyle deriz heraldeBugünün fiyatlarına bakarsak çok iyi, ama 4-5 ay önce ki fiyatlar ile kıyaslarsak pahalıya geldi derdik.
güzel sistem alınırArkadaşlar 8.5k ya şöyle bir sistem satın aldım. Tarih şuan 31.03.2021
Alıntıyı görüntüle
Maalesef piyasa duzelmeyecek uzun bir süre ve bence çok ist düzey pahalı değil önceden 6000 bindi şimdi 8000 ama pahalı mı pahalı sonuçtaBence çok kötü ama piyasanin hali belli yapacak bir şey yok.
Hayırlı olsunArkadaşlar 8.5k ya şöyle bir sistem satın aldım. Tarih şuan 31.03.2021
Alıntıyı görüntüle