Neler Yeni

Aldığım Gamepadde bir sorun mu var? 8Bitdo 2C

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,253
İsim
Abdullah Aydoğdu
AVG error 15-18 arası çıkıyor. Bu linkten programı kurup kabloyla bağladım ve hem gamepadi hem alıcısını güncelleştirdim. LB-RB-View-Menu tuşlarına basıp calibre modunu açıp analogları 3-5 tur attırıp geri kalibre modunu da kapattım. Ama bir şey değişmiyor. Gamepadle diye bir şey indirdim. Sırasıyla 1 ve 2'ye basıp sol analogla bir test yaptım ve resimdeki gibi çıktı dongle ile bağlıyken. Ayrıca triggerlarda şu çektiğim videodaki gibi çok fazla ölü bölge var. En çok triggerlar rahatsız etti beni.

Ekler

• avgerror.png
    avgerror.png
    113.4 KB · Hit: 13
  • 1739285108371.png
    1739285108371.png
    36.2 KB · Hit: 12

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
Bence ilk C modeli var, şimdi test ettim, trigger'larda olan sizdeki baştaki boşluk bende sonda var yani tuş 100 değerinden sonra da biraz daha geri gidiyor ama başlangıçta en ufak hareketi algılıyor.
Joystic testinin yuvarlak yerine kare çizmesinin nasıl bir dezavantajı oluyor bilmiyorum, bendeki değerler de sizdekiyle aynı sayılır ve herhangi bir sorun yaşamıyorum, sonuçta joystick'i nereye çevirirsem oraya bakıyor.
Trigger'lar için satın aldığın yerle iletişime geçebilirsin

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,253
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ilk C modeli var, şimdi test ettim, trigger'larda olan sizdeki baştaki boşluk bende sonda var yani tuş 100 değerinden sonra da biraz daha geri gidiyor ama başlangıçta en ufak hareketi algılıyor.
Joystic testinin yuvarlak yerine kare çizmesinin nasıl bir dezavantajı oluyor bilmiyorum, bendeki değerler de sizdekiyle aynı sayılır ve herhangi bir sorun yaşamıyorum, sonuçta joystick'i nereye çevirirsem oraya bakıyor.
Trigger'lar için satın aldığın yerle iletişime geçebilirsin
Benim fosil Logitech F310'da hiç böyle bir problem yoktu..

Top Bottom