I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,856 Dahası Reaksiyon skoru 719 İsim Furkan 21 Ekim 2024 #1 Amazondan levis gömlek aldım. Satıcı filan amazondu ama gömleğin önünce çok küçük kırmızı bir yeree levis yazıyor fotoğrafta amazondaki ve iç boyun kısmındaki etiket farklı görünüyor fotoğrafta bendekinde farklı. Orjinal mi değil mi nasıl anlarım
Amazondan levis gömlek aldım. Satıcı filan amazondu ama gömleğin önünce çok küçük kırmızı bir yeree levis yazıyor fotoğrafta amazondaki ve iç boyun kısmındaki etiket farklı görünüyor fotoğrafta bendekinde farklı. Orjinal mi değil mi nasıl anlarım
L LostNoc 80+ Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 420 Dahası Reaksiyon skoru 159 İsim Caner Karadağ 21 Ekim 2024 #2 valla levis tişört almıştım , tişört önden delik delik yırtıldı ve rengi soldu hemen. Ben artık kimseye güvenemiyorum
valla levis tişört almıştım , tişört önden delik delik yırtıldı ve rengi soldu hemen. Ben artık kimseye güvenemiyorum
I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,856 Dahası Reaksiyon skoru 719 İsim Furkan 21 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LostNoc yazmış: valla levis tişört almıştım , tişört önden delik delik yırtıldı ve rengi soldu hemen. Ben artık kimseye güvenemiyorum Devamı için tıklayın... Valla bende aldım şüphelendim orjinal mi diye
LostNoc yazmış: valla levis tişört almıştım , tişört önden delik delik yırtıldı ve rengi soldu hemen. Ben artık kimseye güvenemiyorum Devamı için tıklayın... Valla bende aldım şüphelendim orjinal mi diye