Neler Yeni

Aldığım monitör iyi midir ?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Merhaba PS5'te kullanmak için aldım. Televizyon sevmiyorum ve uzakta bir yere uzanıp oyun oynama kültürüm yoktur masaya oturur oynarım. TV'ler çok büyük olduğu için almadım. O yüzden günler süren araştırmalarım sonucunda bunu aldım bütçemde 25k'ydı zaten.
Benim için önemli olan 4K + 120Hz + HDR + Console vrr olmasıydı. Fast IPS olması ve arka tasarımı girişleri HDMI2.1 çıkışları olsun USB'a ve USB b çıkışları olsun resmen büyülemişti ve günler sonunda buna karar kıldım ve zam yemeden alayım dedim :D sizce iyi mi ettim? Bu fiyat aralığında tek rakibi Gigabyte'dı fakat onun da HDR ve paneli bununki kadar iyi değildi. Sizce iyi mi ettim ben iyi ettim diye düşünüyorum size de sorayım dedim.
MONİTÖR LİNKİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Merhaba PS5'te kullanmak için aldım. Televizyon sevmiyorum ve uzakta bir yere uzanıp oyun oynama kültürüm yoktur masaya oturur oynarım. TV'ler çok büyük olduğu için almadım. O yüzden günler süren araştırmalarım sonucunda bunu aldım bütçemde 25k'ydı zaten.
Benim için önemli olan 4K + 120Hz + HDR + Console vrr olmasıydı. Fast IPS olması ve arka tasarımı girişleri HDMI2.1 çıkışları olsun USB'a ve USB b çıkışları olsun resmen büyülemişti ve günler sonunda buna karar kıldım ve zam yemeden alayım dedim :D sizce iyi mi ettim? Bu fiyat aralığında tek rakibi Gigabyte'dı fakat onun da HDR ve paneli bununki kadar iyi değildi. Sizce iyi mi ettim ben iyi ettim diye düşünüyorum size de sorayım dedim.
MONİTÖR LİNKİ
buna bakabilirdiniz ben 6 aydır falan kullanıyorum gayet memnunum hem monitör hem tv olarak kullanılabilecek boyutta; tek eksisi va panel olabilir ama beni çok rahatsız etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buna bakabilirdiniz ben 6 aydır falan kullanıyorum gayet memnunum hem monitör hem tv olarak kullanılabilecek boyutta; tek eksisi va panel olabilir ama beni çok rahatsız etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
VA Panelden nefret ediyorum hocam teşekkürler. benim için görüntü dengesi ve renkler önemli odyseyy'leri baştan eledim zaten :D sağolun

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
MONİTÖR LİNKİ
Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
VA Panelden nefret ediyorum hocam teşekkürler. benim için görüntü dengesi ve renkler önemli odyseyy'leri baştan eledim zaten :D sağolun
renk olarak gayet iyi 10bit ve %95 dci-p3 renk gamutu ile çok çok iyi renk sunuyor. ama va panel konusunda haklısınız ghosting azda olsa var rahatsız ediyorsa hiç bulaşmayın. sizin aldığınız model gayet iyi hayırlı olsun. (g7 siyahlar konusunda ips panellerden daha iyi)

Top Bottom