Neler Yeni

Öneri Aldığım monitor nasıl sizce

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FİYAT NİYE ÖYLE UCUZ LA
İtopya acıbadem şubesine gittim ebatından dolayı ucuz dediler banada ucuz geldi aldım direk ben bi sıkıntı yaşamıyorum şuan mis gibi çalışıyor 280 hz baya akıcı ips panel bide

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Alınır mı be? Hz yükseltmek istiyorum. 165hz bir Asus monitörü var. Belkide çift ekran yaparım.

Fiyatına göre yorumlsyabilir misiniz? 360 hz düşünüyordum fakat baya ucuz geldi bu.

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Alınır mı be? Hz yükseltmek istiyorum. 165hz bir Asus monitörü var. Belkide çift ekran yaparım.

Fiyatına göre yorumlsyabilir misiniz? 360 hz düşünüyordum fakat baya ucuz geldi bu.
Hocam ben kullaniyorum 1 gram sıkıntı yşamadım paneli kaliteli baya dolgunlugu da iyi ben valorantta çok rahat adam öldürebiliyorum 75 hzden geçtim ben hiçbir sıkıntısı yok ips panel kaliteli zaten

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay

Ben aldımıştım bu monitörü evde asus monitörlerin yanına koydum gözüm kanadı :) Asus 165hz paneli fark etmez bu monitörden daha kaliteli. Boşa paranı harcama derim. İade ettim ben 5 dakika zor bakabildim ekrana.

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Ben aldımıştım bu monitörü evde asus monitörlerin yanına koydum gözüm kanadı :) Asus 165hz paneli fark etmez bu monitörden daha kaliteli. Boşa paranı harcama derim. İade ettim ben 5 dakika zor bakabildim ekrana.
Kanka ben msi monitorüm akım korumali priz olmdığı için geçtim 27inc di msi da ips paneldi ve ikisi arasinda çok renk farkı yoktu açıkcası

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Kanka ben msi monitorüm akım korumali priz olmdığı için geçtim 27inc di msi da ips paneldi ve ikisi arasinda çok renk farkı yoktu açıkcası
Her şey sadece renk değil ki ben yazıların o piksellenmesinden çok rahatsız oldum. Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuz :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
Oğuz

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Her şey sadece renk değil ki ben yazıların o piksellenmesinden çok rahatsız oldum. Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuz :)
O ebattan kanka monitörden değilki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve arkadaşında dediğigi gibi hepsi mprt zaten bilmeden konusma bence

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
O ebattan kanka monitörden değilki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve arkadaşında dediğigi gibi hepsi mprt zaten bilmeden konusma bence
Senin fikrin sende kalsın o zaman. Ben ne yazdım sen ne anlıyorsun o senin sorunun. Aç bakalım o çok güzel monitöründe mprt yi ne oluyor gör. Her monitör de mprt modu mu var bakın bakalım. Biraz araştırma bilgi sahibi olmayı mı deneseniz BENCE.
Gerçek 1ms çoğu monitörde yok zaten, hepsi MPRT.

Top Bottom