ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
FİYAT NİYE ÖYLE UCUZ LAbu monitor nası sizce ips panel 280hzITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İtopya acıbadem şubesine gittim ebatından dolayı ucuz dediler banada ucuz geldi aldım direk ben bi sıkıntı yaşamıyorum şuan mis gibi çalışıyor 280 hz baya akıcı ips panel bideFİYAT NİYE ÖYLE UCUZ LA
Hocam ben kullaniyorum 1 gram sıkıntı yşamadım paneli kaliteli baya dolgunlugu da iyi ben valorantta çok rahat adam öldürebiliyorum 75 hzden geçtim ben hiçbir sıkıntısı yok ips panel kaliteli zatenAlınır mı be? Hz yükseltmek istiyorum. 165hz bir Asus monitörü var. Belkide çift ekran yaparım.
Fiyatına göre yorumlsyabilir misiniz? 360 hz düşünüyordum fakat baya ucuz geldi bu.
Hocam ben kullaniyorum 1 gram sıkıntı yşamadım paneli kaliteli baya dolgunlugu da iyi ben valorantta çok rahat adam öldürebiliyorum 75 hzden geçtim ben hiçbir sıkıntısı yok ips panel kaliteli zaten
Ben aldımıştım bu monitörü evde asus monitörlerin yanına koydum gözüm kanadı Asus 165hz paneli fark etmez bu monitörden daha kaliteli. Boşa paranı harcama derim. İade ettim ben 5 dakika zor bakabildim ekrana.Alınır mı be? Hz yükseltmek istiyorum. 165hz bir Asus monitörü var. Belkide çift ekran yaparım.
Fiyatına göre yorumlsyabilir misiniz? 360 hz düşünüyordum fakat baya ucuz geldi bu.
Kanka ben msi monitorüm akım korumali priz olmdığı için geçtim 27inc di msi da ips paneldi ve ikisi arasinda çok renk farkı yoktu açıkcasıBen aldımıştım bu monitörü evde asus monitörlerin yanına koydum gözüm kanadı Asus 165hz paneli fark etmez bu monitörden daha kaliteli. Boşa paranı harcama derim. İade ettim ben 5 dakika zor bakabildim ekrana.
Her şey sadece renk değil ki ben yazıların o piksellenmesinden çok rahatsız oldum. Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuzKanka ben msi monitorüm akım korumali priz olmdığı için geçtim 27inc di msi da ips paneldi ve ikisi arasinda çok renk farkı yoktu açıkcası
Gerçek 1ms çoğu monitörde yok zaten, hepsi MPRT.Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuz
O ebattan kanka monitörden değilkiHer şey sadece renk değil ki ben yazıların o piksellenmesinden çok rahatsız oldum. Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuz
Ve arkadaşında dediğigi gibi hepsi mprt zaten bilmeden konusma benceHer şey sadece renk değil ki ben yazıların o piksellenmesinden çok rahatsız oldum. Ayrıca 1ms mprt bir model bu mprt ye geçince hepten kör oluyorsunuz
Senin fikrin sende kalsın o zaman. Ben ne yazdım sen ne anlıyorsun o senin sorunun. Aç bakalım o çok güzel monitöründe mprt yi ne oluyor gör. Her monitör de mprt modu mu var bakın bakalım. Biraz araştırma bilgi sahibi olmayı mı deneseniz BENCE.O ebattan kanka monitörden değilki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve arkadaşında dediğigi gibi hepsi mprt zaten bilmeden konusma bence
Gerçek 1ms çoğu monitörde yok zaten, hepsi MPRT.