Neler Yeni

Öneri Aldığım monitor nasıl sizce

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
Oğuz
Senin fikrin sende kalsın o zaman. Ben ne yazdım sen ne anlıyorsun o senin sorunun. Aç bakalım o çok güzel monitöründe mprt yi ne oluyor gör. Her monitör de mprt modu mu var bakın bakalım. Biraz araştırma bilgi sahibi olmayı mı deneseniz BENCE.
Asus monitör kullanıyorum diyorsun ki büyük ihtimal o da 1ms MPRT bir monitör. Konu hakkında bilgin olmadan boş yapma. Evet MPRT açınca parlaklık düşüyor bu yüzden de çoğu kişi açmıyor. MPRT 0.5 ms olan monitörler genellikle Overdrive ile 1ms verebiliyor. Link at bakalım 1ms GTG monitör var mıymış ucuz fiyata.
Biraz araştırma bilgi sahibi olmayı mı deneseniz BENCE.
Birde yazdığı şeye bak kafayı yersin.

Son düzenleme:

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Asus monitör kullanıyorum diyorsun ki büyük ihtimal o da 1 MS MPRT bir monitör. Konu hakkında bilgin olmadan boş yapma. Evet MPRT açınca parlaklık düşüyor bu yüzden de çoğu kişi açmıyor. MPRT 0.5 ms olan monitörler genellikle Overdrive ile 1ms verebiliyor. Link at bakalım 1ms GTG monitör var mıymış ucuz fiyata.

İyisin kanka senden güzel tost olur

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Asus monitör kullanıyorum diyorsun ki büyük ihtimal o da 1ms MPRT bir monitör. Konu hakkında bilgin olmadan boş yapma. Evet MPRT açınca parlaklık düşüyor bu yüzden de çoğu kişi açmıyor. MPRT 0.5 ms olan monitörler genellikle Overdrive ile 1ms verebiliyor. Link at bakalım 1ms GTG monitör var mıymış ucuz fiyata.

Kullandığım monitörlerden biri bu Rog PG259QNR iyi bakarsan mprt mi gtg mi görebilirsin. 1ms mprt monitörlerin çoğu 4ms gtg ye eşit. Mprt kalitesiz ürünleri 1ms diye pazarlama şekilleri. Kafayı yeme kafanı kullan :)

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Kullandığım monitörlerden biri bu Rog PG259QNR iyi bakarsan mprt mi gtg mi görebilirsin. 1ms mprt monitörlerin çoğu 4ms gtg ye eşit. Mprt kalitesiz ürünleri 1ms diye pazarlama şekilleri. Kafayı yeme kafanı kullan :)
MSİ MPG B650 EDGE WİFİ WHİTE AM5 / AMD RYZEN 9 7900X / MSI RTX 4070Tİ GAMİNG X TRIO WHITE / KINGSTON FURY RENEGADE RGB 2X16 32GB DDR5 6000MHZ CL32 / KINGSTON KC3000 1TB 7000-6000 M2 x2 / MSI MEG PROSPECT 700R KASA / MSI MPG A850G 850W 80+GOLD PSU / ASUS ROG SWIFT PG259QNR 24.5" 360hz 1ms / ASUS ROG SPATHA X MOUSE / ASUS ROG FLARE II KLAVYE

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
Oğuz
11 bin TL'lik monitör kullanıp bu monitör 1ms MPRT demen ayrı kafa. Ben de sana bu fiyatta 1ms GTG monitör yok diyorum ya zaten neyin kafasındasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

(TN panel almıyorsan yok)

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
11 bin TL'lik monitör kullanıp bu monitör 1ms MPRT demen ayrı kafa. Ben de sana bu fiyatta 1ms GTG monitör yok diyorum ya zaten neyin kafasındasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

(TN panel almıyorsan yok)
iyisin kanka senden güzel tost olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,071
Üyeler
166,872
Son üye
helalolsun