F4IRFL4Y
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,328
Selamlar İndirimde Bunları Aldım Beyler Nasıllar Güzel Mi ? Renkleri Nasıl ? Daha Önce Hiç Polo Yaka Giymedim Ama Çok Beğeniyorum
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu Siyah Olanı İlk Başta Beğendim Ama Sonradan İptal Mi Etsem Dedim Sizce Bu Siyah Nasıl ? Klasik Bisiklet Yaka Tüm T-Shirt'lerim Siyah Ama Polo Yaka Garip Geldi Bu Renk Sizce Giyilir Mi Yoksa Siyahı İptal Mi Edeyim ?
Yaş 18 - Boy 1.90 - Kilo 98 Normal Bedenim XL Ama Bunlar Fit Dar Kesim Olduğu İçin 2XL Aldım Hepsini İyi Mi Yaptım?

Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Serin Tutan Kumaş Düz Pike Lacivert Polo Yaka Tişört - Fiyatı, Yorumları
Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Serin Tutan Kumaş Düz Pike Lacivert Polo Yaka Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Çekmeyen Pamuklu Kumaş Slim Fit Dar Kesim Beyaz Kıvrılmaz Polo Yaka T-shirt - Fiyatı, Yorumları
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Çekmeyen Pamuklu Kumaş Slim Fit Dar Kesim Beyaz Kıvrılmaz Polo Yaka T-shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Altınyıldız Classics Erkek Siyah %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört - Fiyatı, Yorumları
Altınyıldız Classics Erkek Siyah %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu Siyah Olanı İlk Başta Beğendim Ama Sonradan İptal Mi Etsem Dedim Sizce Bu Siyah Nasıl ? Klasik Bisiklet Yaka Tüm T-Shirt'lerim Siyah Ama Polo Yaka Garip Geldi Bu Renk Sizce Giyilir Mi Yoksa Siyahı İptal Mi Edeyim ?
Yaş 18 - Boy 1.90 - Kilo 98 Normal Bedenim XL Ama Bunlar Fit Dar Kesim Olduğu İçin 2XL Aldım Hepsini İyi Mi Yaptım?
Son düzenleme: