rami 32 yapıp ssdyi 1 tb yapınca 50 oluyo zatentabii ki bazı şeyler kalite olarak daha düşük ama 5070 var fiyatlar çok yakın.
![]()
Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamam zaten diğer parçalarda fark var ama ekran kartı bir üst model diye belirttim. O fiyatlara hazır sistem var ama senin yaptığın tabii ki daha kaliteli.rami 32 yapıp ssdyi 1 tb yapınca 50 oluyo zaten
Kötü değil hocam tek tek toplamaya göre yine 5-6k aşağısı oluyor. Hayırlı olsun boş ver aldıktan sonra arkana bakma yeterbi 10 daha koyabilirdim aslında 5070 için ama neyse artık
o sistemde 5070 hariç diğer bileşenler cok kötü bencehayırlı olsun ama ben olsam rami 16 da tutar 2k daha koyup 5070 li sistem alırım bi 16gb ram alır takarsın sonrasında ama bi 5070 alıp takman daha zor olur ki zaten 16gb da çokta yetersiz değil şu devirde
ayrı aldığımda daha pahalıya geliyordubu kadar özelleştirme yapip üstüne 10k koyabilme imkanin varken neden hazir sistem tercih ettin ilginç![]()