RTX5060 Ti Sistem Toplama

hocam bütçe ve kullanım amacınız nedir
hocam 7800xt de alınabilir bence siz ne düşünüyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa ve psuyu bununla değiştir
SSD olarakta bu ikisinden birisini alırsan çok daha iyi olur

Bu sistem 2K için gayet uygun
hocam bu psunun modelini biliyor musunuz atabilir misiniz hangi psu var

Sizce AMD'nin yeni kartini bekleyim mi veya Nvidianin fiyatlari falan duser mi? Gainward nasildir bir de hocam
Bence Nvıdıa al geç AMD için pek iyi beklentim yok hem 5060 Tİ fiyatı taksitli fiyat olmasına bakılırsa gayet güzel

Enermax kaliteli ve üst düzey parçalar üretiyor köklü bir firmadır

Bence Nvıdıa al geç AMD için pek iyi beklentim yok hem 5060 Tİ fiyatı taksitli fiyat olmasına bakılırsa gayet güzel
Peki AMD ekran kartini cikarinca nvidiada dusus yasanir mi bir sure daha bekleyim ona gore ayrica Gainwarddan yana sorun yasar miyim

5060 ti render için daha iyi 40-44 bin arasına toplanmışsa güzel fiyat ileride fiyatları düşerse daha iyi olur
arkadaş sistemde ssd yi
yaparsa daha iyi olur

7800XT pek mantıklı arada Saf güç anlamında pek fark yok ama teknoloji işin içine girerse arada katlayıcı bir üstünlükle performans farkı verir eğer render alacaksa AMD almasın pişman olur ben pişmanım çok kez yarıda kesiliyor ve hata alıyorum

Peki AMD ekran kartini cikarinca nvidiada dusus yasanir mi bir sure daha bekleyim ona gore ayrica Gainwarddan yana sorun yasar miyim
Şuan parasının hakkını verecek bir kart varsa oda 5070 olur eğer zorlayabilirsen bütçeni 5070 al MSRP fiyatınada gayet yakın uzun süreçte çok memnun eder seni

Enermax kaliteli ve üst düzey parçalar üretiyor köklü bir firmadır
enermaxın çok kaliteli psuları var biliyormda hocam bazı markalar fason ürettiriyor melez bir üretim olabiliyor

Evet bu konuda söylemin doğru en azından içindeki PSU belirtiliyor yoksa bende direkt iyi yaklaşımda bulunmam.
enermaxın çok kaliteli psuları var biliyormda hocam bazı markalar fason ürettiriyor melez bir üretim olabiliyor

5060 ti render için daha iyi 40-44 bin arasına toplanmışsa güzel fiyat ileride fiyatları düşerse daha iyi olur
arkadaş sistemde ssd yi
yaparsa daha iyi olur
Hocam Gainwardın ekran kartindan sorun yasar miyim sizce ve fiyat dusmesi ne kadar surer sizce 2 3 hafta icerisinde almayi dusunuyorum

şöyle bi sistem var
Hocam 8GB Vram 16 GB olmasi gerekiyor 16GB yukseltmesi varmis bu sistem iyi midir? Pek anlamiyorum anakart ve islemciden topladigim mi daha iyi olur yoksa bu mu?

Hocam 8GB Vram 16 GB olmasi gerekiyor 16GB yukseltmesi varmis bu sistem iyi midir? Pek anlamiyorum anakart ve islemciden topladigim mi daha iyi olur yoksa bu mu?
Pek mantıklı değil sadece ekran kartı değil ramde değişmen lazım

parça kalitesi güzel ama ben de 16gb vram olmasını isterdim , almışken 16gb vramli sizin gibi almak sanki daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,756
Üyeler
174,778
Son üye
burakkuscu
Geri