İyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa...
vip boklu kahveİyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa... Alıntıyı görüntüle
vip boklu kahve
AVM lavabosunun tadı geliyo
B*kun tadını nereden biliyorsun?İyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa... Alıntıyı görüntüle
Lan kokunu tadı geliyoB*kun tadını nereden biliyorsun?
Azında böyle bokumsu bi tat oluyoLan bk nun tadını nerden biliyon
Bu sefer b*klu süt olacak.sutu isitip icine bunu dokmen gerekiyor dogru yaptigina emin misin
Geçenlerde hemen hemen aynısı başıma geldi bunların iki modeli var biri sütle yapılan biri sıcak su ile yapılan.İyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa... Alıntıyı görüntüle
İyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa... Alıntıyı görüntüle
İçindekiler %1 çikolata geri kalan %99 şeker,toz, aroma verici, yine şeker, tatlandırıcı, yine şekerİyi akşamlar arkadaşlar dün marketten sıcak çikolata aldım ve tadı bok gibi yanı bok gibi derken kötü anlamda değil gerçekten AVM lavabosunun tadı geliyo neden sizce son zamanlarda bazı gıdaların içinden çıkan şeyler hiç iç açıcı değil yoksa... Alıntıyı görüntüle