- Reaksiyon skoru
- 13
Yapacak bir şey yok hocam canımız sağolsun, tek tek toplamaya biraz karşıydım. Ucuz fiyat veren siteler sinerji gibi siteler olabiliyor. Ve onlarca kargo ile uğraşmak zor geldi.İyi günlerde kullan hocam, tek tek topladığımda piyasanın 2k civarı daha ucuza geliyor...
Hocam hayırlı olsun anakart güzel seçilmiş ileride rami 32 yapabilirsinMerhabalar dün İncehesap gaming gecesinde bu sistemi sipariş ettim. Mümkünse çok kötü yorumlar yapıp moral bozmayalım, nasıl sizce fiyatına göre iyi bir tercih mi?
Teşekkür ederim niyetim o yöndeHocam hayırlı olsun anakart güzel seçilmiş ileride rami 32 yapabilirsin
güle güle kullanın hocam sizi uzun süre götürür yakın bi zamanda aynı ramden bir tane daha alırsınız süper olurMerhabalar dün İncehesap gaming gecesinde bu sistemi sipariş ettim. Mümkünse çok kötü yorumlar yapıp moral bozmayalım, nasıl sizce fiyatına göre iyi bir tercih mi?
Teşekkür ederim yukseltecegim insallahgüle güle kullanın hocam sizi uzun süre götürür yakın bi zamanda aynı ramden bir tane daha alırsınız süper olur