Neler Yeni

Aldığım sistemi iade etmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Frekans tv-ft3 ü almıştım anakart ve psu özelleştirip taksitle 18bin TL'ye geliyordu daha 2 hafta olmadı mert Bayantemurun bugünkü sistemi ile neredeyse aynı özellikler üstelik 12.500 tl ben sistemi aldığım zaman böyle ucuz sistemler yoktu aynı özellikte kazık yemiş gibi hissediyorum valla iade etmelimiyim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Eğer paran varsa ve iade beklemeden alabileceksen sorman bile ayıp ancak iadenin gelmesini bekleyeceksen tükenebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer paran varsa ve iade beklemeden alabileceksen sorman bile ayıp ancak iadenin gelmesini bekleyeceksen tükenebilir.
İade alacaklarmı oda var sistemi aldıktan sonramı 14 gün yoksa elime ulaştıktan sonramı 14 gün acaba

121709

80+ Silver
Frekans tv-ft3 ü almıştım anakart ve psu özelleştirip taksitle 18bin TL'ye geliyordu daha 2 hafta olmadı mert Bayantemurun bugünkü sistemi ile neredeyse aynı özellikler üstelik 12.500 TL ben sistemi aldığım zaman böyle ucuz sistemler yoktu aynı özellikte kazık yemiş gibi hissediyorum valla iade etmelimiyim
Para varsa al yoksa tükenebilir iade olana kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaming gen tr den aldım hazır sistem iade almıyoruz diyorlardı alırlarmı acaba daha ne kasa nede ekran kartının jelatinini söktüm sadece anakartla birlikte gelen sata kablosunu açmıştım sıkıntı olurmu acaba

Top Bottom