Neler Yeni

ALDIGIM SISTEMIN KASASINI BEGENMEDIM YENI KASA ALDIM BUNU NASIL MONTAJLARIM

Teyyare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lodos
4070 super li sistem aldim kasa power boosterin rainbow mid kasasi hic begenmedim kasayi , bugun rampage iceblade kasasini aldim eski kasayi buna montajlamam lazim , vatandan aldim ama montaj yapamayiz dediler bunu bilgisayarciyada vermem kendim yapabilirmiyim sizce yaparken nelere dikkat etmeliyim daha once 2 3 kere ekran karti taktim o kadar ayrica anakartta ssd islemci falam takili ben sadece anakarti montajlicam bide power supplly i

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Videoları var. Psu kablolarını sök nereden söktüğüne dikkat et. Ekran kartını çıkar. Geri kalanı anakartla beraber al. Zaten bu 3 malzemeyi yerleştiricen tamam. Kablolamaya dikkat edeceksin sadece

Sentinelreal1

80+ Bronze
4070 super li sistem aldim kasa power boosterin rainbow mid kasasi hic begenmedim kasayi , bugun rampage iceblade kasasini aldim eski kasayi buna montajlamam lazim , vatandan aldim ama montaj yapamayiz dediler bunu bilgisayarciyada vermem kendim yapabilirmiyim sizce yaparken nelere dikkat etmeliyim daha once 2 3 kere ekran karti taktim o kadar ayrica anakartta ssd islemci falam takili ben sadece anakarti montajlicam bide power supplly i
şimdi biraz beceri ve bilgi gerektikten iş pinleri falan ezersen çöp en iyisi git bildiğin bilgisayarcıya başında bekle yaptır

Ysuflix

80+ Gold
Hocam amatör biri bu işe girdiğinde sorunsuz yapsa bile kötü oluyor kablolama çok incelik isteyen bir olay sonuç kötü olabiliyor. Bilgisayarcıya yaptır derim. İstanbuldaysan kartalda işyerimiz var yardımcı olabilirim istersen ücreti mukabilinde.

mortemeyn

80+ Bronze
Hocam amatör biri bu işe girdiğinde sorunsuz yapsa bile kötü oluyor kablolama çok incelik isteyen bir olay sonuç kötü olabiliyor. Bilgisayarcıya yaptır derim. İstanbuldaysan kartalda işyerimiz var yardımcı olabilirim istersen ücreti mukabilinde.
Yok buna katılmıyorum ilk defa yaptım ne kablo var ne bir şey. Çok zor değil hatta bende ilk başta bu tip konuşanları görünce korkmuştum fakat çok basitmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soketi iyi taktın mı gerisi kolay yani. Her şey açıkça yazıyor ki.

Top Bottom