Yardım aldığım ürün sahte çıktı

furkan91

80+
Reaksiyon skoru
5
Yakın zamanda bir Kington SSD aldığım seri numaralarını kingston sitesinde arattığımda geçersiz olduğunu söyledi kutunun arkasında qr kodunu tarattığımda kingston ile alakası olmayan bir siteye yönlendiriyor yazılımı zaten ssd algılamıyor merak ettim bir şey var iade incelemelerini trendyol mu gerçekleştiriyor yoksa aldığım satıcı mı ne gibi incelemeler yapılıyor?

Yakın zamanda bir Kington SSD aldığım seri numaralarını kingston sitesinde arattığımda geçersiz olduğunu söyledi kutunun arkasında qr kodunu tarattığımda kingston ile alakası olmayan bir siteye yönlendiriyor yazılımı zaten ssd algılamıyor merak ettim bir şey var iade incelemelerini trendyol mu gerçekleştiriyor yoksa aldığım satıcı mı ne gibi incelemeler yapılıyor?
Trendyol iade talebi oluştur, iade etmeden once video cek rwsim çek elinde belgen olsun gerisini onlar halleder

Trendyol iade talebi oluştur, iade etmeden once video cek rwsim çek elinde belgen olsun gerisini onlar halleder
bu arada resim veya video yollayamıyorsun yani bende çıkmadı galiba eğer red alırsan bu sefer video resim yollamana izin veriyorlar ama detaylı bir şekilde yazdım qr kod kingston sitesi ile alakası olmayan bir siteye yönlendirildiğimi seri numaralarının geçersiz olduğunu sahte ile orjinal arasındaki farkları yazdım sadece iade nedeni seçip açıklama yazıyorsun

Hangi satıcı link atabilir misin?

İade talebi oluşturup iade ediniz.
Tam modeli nedir aldığınız ürünün?

bu arada resim veya video yollayamıyorsun yani bende çıkmadı galiba eğer red alırsan bu sefer video resim yollamana izin veriyorlar ama detaylı bir şekilde yazdım qr kod kingston sitesi ile alakası olmayan bir siteye yönlendirildiğimi seri numaralarının geçersiz olduğunu sahte ile orjinal arasındaki farkları yazdım sadece iade nedeni seçip açıklama yazıyorsun
tamam iade almazsa trendyol onaylamazsa iadeni direk tuketici hakem heyetine şikayet et trendyolu

link atabilirmisin

buda bana gelen zımbırtının aynısı oda buradan satın almış tek farklılık hepsiburada olması
Satıcı trendyol aslında sahte olmaması gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı trendyol aslında sahte olmaması gerekli
Satıcı trendyol değilse sahte olma ihtimali var

hiç satıcı gözüme batmadı zaten buradan satın alarak baştan hata yapmışım ayrıca resimdeki ile bana gelen şey çok farklı kutusu kingston kalın bir kutuda paketleme yapmıyor

Ben Trendyol saticiyim direk iade et almak zorunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,892
Üyeler
174,452
Son üye
astrobox
Geri