Yardım aldığım ürün sahte çıktı

Ben Trendyol saticiyim direk iade et almak zorunda
peki seri numalarının geçersiz olduğunu söylediğim için bu tür şeyleri inceleyecekler mi yani bir orjinallik testi diye bir şey uygulanıyor mu trendyol da bir sürü kanıt yazdım çünkü

bu arada resim veya video yollayamıyorsun yani bende çıkmadı galiba eğer red alırsan bu sefer video resim yollamana izin veriyorlar ama detaylı bir şekilde yazdım qr kod kingston sitesi ile alakası olmayan bir siteye yönlendirildiğimi seri numaralarının geçersiz olduğunu sahte ile orjinal arasındaki farkları yazdım sadece iade nedeni seçip açıklama yazıyorsun
Tmm elinde belge olmasi her daim iyidir, olurya satici kabul etmez Trendyol ona uyar en son tuketici hakem heyetine elindeki belge ile gider alirsin hakkini

peki seri numalarının geçersiz olduğunu söylediğim için bu tür şeyleri inceleyecekler mi yani bir orjinallik testi diye bir şey uygulanıyor mu trendyol da bir sürü kanıt yazdım çünkü
Yok Satıcı Kabul Eder Direk Uğraşmaz Uğraşırsa hep parası gider hem zamanı hatta sahte ürün olduğunu belirtitsen Trendyol adamın mağazasını kapatır sen her türlü haklısın

bana şu şeffaf karton da ki gibi gelmesi lazımdı bizzat trendyol kendisi de şeffaf karton da gönderiyor sağ alt bölümde bulunan etiket de fake ile farklı yarın dediğim gibi kargoya vereceğim

Ekler

• resim_2022-11-13_234256337.png
    resim_2022-11-13_234256337.png
    741.3 KB · Hit: 36
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    410.9 KB · Hit: 36
bana şu şeffaf karton da ki gibi gelmesi lazımdı bizzat trendyol kendisi de şeffaf karton da gönderiyor sağ alt bölümde bulunan etiket de fake ile farklı yarın dediğim gibi kargoya vereceğim
çince yazılar

çok pardon yanlışlıkla attım aldığım yer burasıydı buranın sitesinin mailine kanıt amaçlı iade işlemlerini başlattığıma dair bir mail de gönderdim elektronik bir kanıt olsun diye

Bir şeyin altından da izoly çıkmasın artık :D

geri iade ettiler paramı iade inceleniyor da bile kalmadı kutusunu da açarken yırtmıştım biraz ve sipariş no ile teslimat no karıştırmama rağmen

Geri