Neler Yeni

Aldığım Ürün Sahte Olabilir mi?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
V2 Mini'nin kutu içeriği bu şekilde. Standart kutu içeriği.
Başka bölge veya satıcılarda olmaması farklı bir durum.
Modeller derken bölge farkından bahsediyorum, doğru ifade edemedim. Başka bölge ve satıcılar da farklı olması da ayrı bir saçmalık zaten. Bende de var, mini modelinden. Grip tape çıkmadı içinden sonra baktım internetten çinçe yazılı kutularda çıkmıyormuş, benim ki de çince yazılı kutu.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Modeller derken bölge farkından bahsediyorum, doğru ifade edemedim. Başka bölge ve satıcılar da farklı olması da ayrı bir saçmalık zaten. Bende de var, mini modelinden. Grip tape çıkmadı içinden sonra baktım internetten çinçe yazılı kutularda çıkmıyormuş, benim ki de çince yazılı kutu.

Razer genelde bu satıcıları kabul etmiyor. "Razer tarafından yetkilendirilmiş" olması gerekiyormuş.
Eğer satın aldığınız yer yetkilendirilmemiş ise, Razer bu ürünleri çakma olarak kabul ediyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Razer genelde bu satıcıları kabul etmiyor. "Razer tarafından yetkilendirilmiş" olması gerekiyormuş.
Eğer satın aldığınız yer yetkilendirilmemiş ise, Razer bu ürünleri çakma olarak kabul ediyor.
Aldığım Arena çıkışlı, heralde yetkilendirilmiştir. Yetkilendirilmemiş ise de benim gram umrumda değil ama alacak arkadaşların dikkatli olmasında fayda var, ileride bozulursa garanti dışı sayılabilir. Yetkilendirilip, yetkilendirilmediğini nasıl anlayabiliriz?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aldığım Arena çıkışlı, heralde yetkilendirilmiştir. Yetkilendirilmemiş ise de benim gram umrumda değil ama alacak arkadaşların dikkatli olmasında fayda var, ileride bozulursa garanti dışı sayılabilir. Yetkilendirilip, yetkilendirilmediğini nasıl anlayabiliriz?

Ben de oradan aldım, ama Razer herhangi bir destek sağlamıyor.
Daha sonra Arena ile görüştüğümde yetkili olduklarını söylemişlerdi.
Razer'a ilettim, herhangi bir değişiklik olmadı, "yetkilendirilmemiş" satıcı olduğunu söyledi. Razer Destek Ekibi ile görüşebilirsin.

Aşağıdaki mesajlaşmada kullandığım ürünün OG Razer olduğunu ve arızalı ürün olduğunu kabul ettiklerini görebilirsin.
"Yetkilendirilmemiş ise de benim gram umrumda değil" diyorsun. Yetkilendirilmemiş olduğu zaman bu durumu yaşıyorsun.
1665756414665.png
1665756383695.png
1665756388676.png
1665756393036.png
1665756397217.png
1665756405791.png
1665756409602.png

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Japon veya Çin versiyonu var elimde grip tape olmayan versiyonu. Razer Synapse Mouse'yi okuyordu ek olarak Essential modelide var elimde onun kodunuda yazdığım zaman bulunamadı hatası alıyorum. Ürün bana göre orjinal.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Ben de oradan aldım, ama Razer herhangi bir destek sağlamıyor.
Daha sonra Arena ile görüştüğümde yetkili olduklarını söylemişlerdi.
Razer'a ilettim, herhangi bir değişiklik olmadı, "yetkilendirilmemiş" satıcı olduğunu söyledi. Razer Destek Ekibi ile görüşebilirsin.

Aşağıdaki mesajlaşmada kullandığım ürünün OG Razer olduğunu ve arızalı ürün olduğunu kabul ettiklerini görebilirsin.
"Yetkilendirilmemiş ise de benim gram umrumda değil" diyorsun. Yetkilendirilmemiş olduğu zaman bu durumu yaşıyorsun.
Şimdi doğru anladıysam Arena yetkilendirilmemiş bir satıcı mı? Öyleyse piyasada ki Razer mouse'ların çoğu garanti dışı olur. Garip geldi, olur mu olur, burası TR. Artık bazı şeyleri kabulleniyorum ama garip bir olay.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Peki Eksa yetkili satıcı mı? Benim Mouse'nin kutusunda onların etiketi var.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi doğru anladıysam Arena yetkilendirilmemiş bir satıcı mı? Öyleyse piyasada ki Razer mouse'ların çoğu garanti dışı olur. Garip geldi, olur mu olur, burası TR. Artık bazı şeyleri kabulleniyorum ama garip bir olay.

"Arena" söylediklerine göre resmi distribütör olarak geçiyor.
Telefonla konuştuğumda da bana bunu söylemişlerdi.

Razer ise bunu kontrol ettiklerini ama Arena'nın listede olmadığını söyledi.
Daha sonra fatura istediler, ben de kanıt olabilecek tüm görselleri gönderdim.

Fakat ürünü doğrudan "Arena"dan almadığımız için, satıcı "yetkilendirilmemiş" oluyor.
Mesela ben ürünü "Sinerji"den almıştım. Satıcı "Sinerji" olduğu için, Razer bunu kabul etmiyor.

1665757964122.png
1665757985259.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,068
Üyeler
163,101
Son üye
Dark Territory
Top Bottom