kaan.sri
80+
Dahası
ARK oyunu 50 tl ye aldım 2 hafta sonra ücretsiz dağıtıldı
PUBG almıştım 1 ay sonra bedava olduOyun İsmi - Platform ve Fiyat şeklinde belirtip ve sebebini yazabilirsiniz.
Aslında ben hiç bir oyunu aldığıma pişman değilim çünkü her bir oyun tecrübe oldu bana bundan dolayı tam olarak pişman oldum diyemem pişman oldum diyebileceğim 2 oyun var sadece.
Hades 24 TL Steam
Oyun hiç benlik değilmiş, ben böyle stres atmalı DOOM Eternal tadı alabileceğim bir oyun beklemiştim ama kanser etti sadece beni
Hellblade: Senua's Sacrifice 12,25 TL Steam
Oyunun 2-3 tane saldırı şekli var başka yok, sürekli aynı düşmanlar geliyor onları öldürüyoruz aşırı tekrar eden bir oyun bence. Alıp iade etmiştim ama 12 Liraya tekrar şans verilir diye aldım kütüphanemde duruyor, oynarmıyım orası meçhul
Yazacaklarımı hepsi PCOyun İsmi - Platform ve Fiyat şeklinde belirtip ve sebebini yazabilirsiniz.
Aslında ben hiç bir oyunu aldığıma pişman değilim çünkü her bir oyun tecrübe oldu bana bundan dolayı tam olarak pişman oldum diyemem pişman oldum diyebileceğim 2 oyun var sadece.
Hades 24 TL Steam
Oyun hiç benlik değilmiş, ben böyle stres atmalı DOOM Eternal tadı alabileceğim bir oyun beklemiştim ama kanser etti sadece beni
Oyunun 2-3 tane saldırı şekli var başka yok, sürekli aynı düşmanlar geliyor onları öldürüyoruz aşırı tekrar eden bir oyun bence. Alıp iade etmiştim ama 12 Liraya tekrar şans verilir diye aldım kütüphanemde duruyor, oynarmıyım orası meçhul
Zamanında 70TL ye aldığım dönemde tam yeni sandık gelmişti. 300-400TL kaldırdım o zaman oyunun parası çıktı ve bir sürü oyun daha almıştım.oyun sandık falan atıyordu. alanların parası çoktan çıkmıştı.
CB 2077 hayatımda oynadığım en iyi oyundu, hayatıma yön bile verdi bence almışken deneyin derim.cyberpunk 2077 ön sipariş vermiştim o zaman pc kaldırmıyordu şuandada pek ilgimi çekmiyor oyun 250tl çöpe gitti yani anlayacağın.
battlefield 1 online'ı bu kadar dengesiz rezil bir oyun görmedim gönüllerin fedaisinden izleyip gaza gelip almıştım 70 liram çöpe gitmiştiOyun İsmi - Platform ve Fiyat şeklinde belirtip ve sebebini yazabilirsiniz.
Hades 24 TL Steam