Neler Yeni

Aldığınıza Pişman Olduğunuz PC Oyunları

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
ARK oyunu 50 tl ye aldım 2 hafta sonra ücretsiz dağıtıldı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Oyun İsmi - Platform ve Fiyat şeklinde belirtip ve sebebini yazabilirsiniz.

Aslında ben hiç bir oyunu aldığıma pişman değilim çünkü her bir oyun tecrübe oldu bana bundan dolayı tam olarak pişman oldum diyemem pişman oldum diyebileceğim 2 oyun var sadece.

Hades 24 TL Steam

Oyun hiç benlik değilmiş, ben böyle stres atmalı DOOM Eternal tadı alabileceğim bir oyun beklemiştim ama kanser etti sadece beni :D

Hellblade: Senua's Sacrifice 12,25 TL Steam

Oyunun 2-3 tane saldırı şekli var başka yok, sürekli aynı düşmanlar geliyor onları öldürüyoruz aşırı tekrar eden bir oyun bence. Alıp iade etmiştim ama 12 Liraya tekrar şans verilir diye aldım kütüphanemde duruyor, oynarmıyım orası meçhul :D
PUBG almıştım 1 ay sonra bedava oldu 😂

euro

80+ Bronze
payday 2 steam. indirimsiz şekilde aldım ama hiç sarmıyor bana göre değil

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Aslında ben hiç bir oyunu aldığıma pişman değilim çünkü her bir oyun tecrübe oldu bana bundan dolayı tam olarak pişman oldum diyemem pişman oldum diyebileceğim 2 oyun var sadece.

Hades 24 TL Steam

Oyun hiç benlik değilmiş, ben böyle stres atmalı DOOM Eternal tadı alabileceğim bir oyun beklemiştim ama kanser etti sadece beni :D

Oyunun 2-3 tane saldırı şekli var başka yok, sürekli aynı düşmanlar geliyor onları öldürüyoruz aşırı tekrar eden bir oyun bence. Alıp iade etmiştim ama 12 Liraya tekrar şans verilir diye aldım kütüphanemde duruyor, oynarmıyım orası meçhul :D
Yazacaklarımı hepsi PC

STAR WARS Jedi Fallen Order 29TL alıp iade ettim Souls iğrenç bir tür.

Cyberpunk 2077 125TL gelecek teması ve hikayesi kötü

Battlefield V 75TL bf1>all

Half Life serisi ve Metro Serisi keşke daha önce alsaydım.

• Beğen
Reaksiyonlar: euro

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
oyun sandık falan atıyordu. alanların parası çoktan çıkmıştı.
Zamanında 70TL ye aldığım dönemde tam yeni sandık gelmişti. 300-400TL kaldırdım o zaman oyunun parası çıktı ve bir sürü oyun daha almıştım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Hacı
BF1 aldım 2 saat oynayıp iade ettim :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
cyberpunk 2077 ön sipariş vermiştim o zaman pc kaldırmıyordu şuandada pek ilgimi çekmiyor oyun 250tl çöpe gitti yani anlayacağın.
CB 2077 hayatımda oynadığım en iyi oyundu, hayatıma yön bile verdi bence almışken deneyin derim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayar oyunu değil de PlayStation oyunu var. God Of War Ragnarok. PS5'i sipariş ettiğimde kutunun içeriğinde oyun yoktu. Eve gelince kutuyu açarken üzerinde God Of War Ragnarok olan bir kitapçık gördüm. Sonra PS Store'den oyunu alıp indirmeye başlayınca kitapçığın oyun kodu verdiğini fark ettim. Öyle bir kapatmışlar ki kod kısmını, kazımalık bir yer olduğu anlaşılmıyor bile. İstemeye istemeye hediye etmişler sanki.

Rulep

80+ Gold
rocket league oyun çok güzel fakat steamden kaldırıldığı için oynamıyorum

The Semih

80+ Gold
CP 2077 Hikayesi çok kapsamlı gelecekte insanoğlunun evrildiği şeyi çok güzel yansıtıyor bu oyunun hikayesine kötü diyen kendine gamer demesin. Teknik sorunları yüzünden eleştirildi. Sağlam çıkış yapsaydı Witcher 3 etkisi bırakırdı eminim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aldığıma pişman olduğum bir oyun yok. Kütüphanemde olan tüm oyunları kendi zevklerime göre aldığım ve sırf almış olmak için oyun almadığım için yaptığım tüm oyun alışverişlerinden memnunum.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

Hades 24 TL Steam

battlefield 1 online'ı bu kadar dengesiz rezil bir oyun görmedim gönüllerin fedaisinden izleyip gaza gelip almıştım 70 liram çöpe gitmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom