Yardım Ali expresten m.2 alınır mı

Duzceli.81

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Dostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz

Dostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz
hayır alınmaz işini riske atma turkiyeden al muhatapın olsun aliexpress le uğraşma başın ağrıyabilir bişey bozuldu zaman

Alınır ama asgard ve kingspec marka dışında diğerlerine pek bulaşmamak lazım. ayrıca aldığın ssdnin %20 vergisini de hesapla, arada en az 15 gün beklersin vsvs hesaplayıp sana uygun gelirse alabilirsin.

sadece şunu söylüyorum ALMA ben olsam hiç riske atmazdım bir kere klavye aldım klavye 2 bölünmüş geldi ondan sonra daha çınden hiç bir şey almadım alacaksan tr den al yinede sen bilirsin

Alınabilir ancak 200 TL'ye 500GB bulamazsın, maksimum 240-250-256GB olur.

vergi yüzde 20 olarak gelmiyor.Satıcılar genelde paketin üzerine 1USD yazdıkları için 13tl falan vergi oluyor.Sipariş verdikten sonra satıcıya 1 dolar yazması için mesaj gönderin.

Geri