Duzceli.81
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Dostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz
hayır alınmaz işini riske atma turkiyeden al muhatapın olsun aliexpress le uğraşma başın ağrıyabilir bişey bozuldu zamanDostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz
teşekkür ederimhayır alınmaz işini riske atma turkiyeden al muhatapın olsun aliexpress le uğraşma başın ağrıyabilir bişey bozuldu zaman
Alınır ama asgard ve kingspec marka dışında diğerlerine pek bulaşmamak lazım. ayrıca aldığın ssdnin %20 vergisini de hesapla, arada en az 15 gün beklersin vsvs hesaplayıp sana uygun gelirse alabilirsin.Dostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz
sadece şunu söylüyorum ALMA ben olsam hiç riske atmazdım bir kere klavye aldım klavye 2 bölünmüş geldi ondan sonra daha çınden hiç bir şey almadım alacaksan tr den al yinede sen bilirsinDostlar aliexpresten m.2 ssd alınır mı bi arkadaş almış 500 GB 200 küsür TL ye acaba böyle ucuz kaliteli bildiğiniz ürün varmı varsa link verir misiniz