kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
geçen sene şampiyon olurken herkesi yendiler o bana çok dokundu
İNCİNMİŞSİN
geçen sene şampiyon olurken herkesi yendiler o bana çok dokundu
10 sene önceki kupa için hala oraya buraya başvuruyor ve kısa vaadeli oynuyor trabzon bu kadro bu sene kupayı kazanamazsa ts nin işi çok zorÇok doğru konuştun bu arada çoğu trabzonlu buna sesini çıkartmıyor
ben 1 sene incindim siz 113 senedir inciniyorsunuzNoldu beşiktaş incitti mi seni?
ben 1 sene incindim siz 113 senedir inciniyorsunuz
son 5 senedir iyiler o yüzden onu çıkardım
elin çinlisi seni kanarya yenir miKanaryam şişe batırılmış şekilde mangalda pişerse memnun olurum. Çıtır çıtır kanarya en sevdiğim
Hocam bunlar kaza değil yalnız bile bile yapılan fauldür bunlar. Hani rakip geçerse gol olur o zaman taktik faul kayarsın sarı kartı da yersin veya kırmızı kart. Ama bu çok saçma bir biçimde ilk sarıda adamdan topu alamayacağı halde adamın formasını çekip düşürüyor ikincide de omuz omuza falan değil direk dirseğiyle sırtından iktiriyor adamı. Bariz faul bunlar. Misal önceden de eliyle uzanıp vurmuştu topa ama hakemler sağolsun görmezden gelindi o pozisyon.Çok genç bir stoper kendisinin raporlarına baksaydın ara sıra böyle kazaları olduğunu bilirsin
maçı izlesen böyle zeka düşürücü bir yorum yapmassın kırmızı pozisyonundan sonra en az 5 faulü yanlış verdi trabzon ve fenerbahçe adına çünkü kendisi de emin değildi faul olup olmadığına ali şansalan o pozisyondan emin bile değildi çarpan toplar kenardan dripling korner aut çoğunu yanlış verdi ve hala burda boş konuşuyorsun ya aklım almıyorAli Şansalan 10 numara maç yönetti boşu boşuna oranızı buranızı yırtmayın 3-1 koymak zor gelir fakat yapmayın Herif Corneilus ile sevişiyor hala laf ediyorsunuz neyin kafası bu ya.Yenilince ya hakeme ya sahaya sallıyorsunuz 2. Yarı Fenerbahçe Trabzonspor un yarı sahasına 1-2 defa girdi hala konuşuyorsunuz.Birşeyleri artık kabullenmeyi öğrenin yeter ya!
*amaSöverim ana 90+15de gol atan tayfa siz gidin
Tamam10 sene önceki kupa için hala oraya buraya başvuruyor ve kısa vaadeli oynuyor trabzon bu kadro bu sene kupayı kazanamazsa ts nin işi çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 1 sene incindim siz 113 senedir inciniyorsunuz
Hakemin her kararı trabzona + olarak döndüğü için 10 numara maç yönetti demi , 10 kişi kalmış bir takımdan atak beklemek ayrı saçmalık . fenerin yapacağı tek şey skorun üstüne yatıcaktı ama beceremedi , Özili Tutması ayrı bir kanserlik durum zaten .Ali Şansalan 10 numara maç yönetti boşu boşuna oranızı buranızı yırtmayın 3-1 koymak zor gelir fakat yapmayın Herif Corneilus ile sevişiyor hala laf ediyorsunuz neyin kafası bu ya.Yenilince ya hakeme ya sahaya sallıyorsunuz 2. Yarı Fenerbahçe Trabzonspor un yarı sahasına 1-2 defa girdi hala konuşuyorsunuz.Birşeyleri artık kabullenmeyi öğrenin yeter ya!