NespaY
80+ Silver
Ahaa bi tanesi daha oltaya geldiFenerli birinin bunu demesi hahahah cidden komiksin
Ahaa bi tanesi daha oltaya geldiFenerli birinin bunu demesi hahahah cidden komiksin
beşiktaş bu liverpooldan 8 yedi
Kardeş siz 10 sene önceki şeyde kalmışsınız ama o 10 sene önceki son maçta fener golü atsa şampiyondu atamasa olamıyordu. Siz hala bu inadınızdan Başakşehirin şampiyon olduğu seneki hakkınızı yiyenleri göremiyorsunuz. Çok bariz bir şekilde 2 sene önce önünüz kesildi ona sesiniz çıkmıyor?Şikenin kralını yaptınız zamanında şimdi artistlik yapmayın
beşiktaş bu liverpooldan 8 yedi
beşiktaşlılara ayrı bir kinim varKONUYLA NE ALAKASI VAR AJKŞSDJSALLJGDSALJGAFSLJA
Onada ben sinirleniyorum ama burda konu fenerbahçeKardeş siz 10 sene önceki şeyde kalmışsınız ama o 10 sene önceki son maçta fener golü atsa şampiyondu atamasa olamıyordu. Siz hala bu inadınızdan Başakşehirin şampiyon olduğu seneki hakkınızı yiyenleri göremiyorsunuz. Çok bariz bir şekilde 2 sene önce önünüz kesildi ona sesiniz çıkmıyor?
@EgoistmanTR01 bir el atsana konu size geldidebeşiktaşlılara ayrı bir kinim var
geçen sene şampiyon olurken herkesi yendiler o bana çok dokunduKONUYLA NE ALAKASI VAR AJKŞSDJSALLJGDSALJGAFSLJA
Kanaryam şişe batırılmış şekilde mangalda pişerse memnun olurum. Çıtır çıtır kanarya en sevdiğimAhaa bi tanesi daha oltaya geldi
Çok doğru konuştun bu arada çoğu trabzonlu buna sesini çıkartmıyorKardeş siz 10 sene önceki şeyde kalmışsınız ama o 10 sene önceki son maçta fener golü atsa şampiyondu atamasa olamıyordu. Siz hala bu inadınızdan Başakşehirin şampiyon olduğu seneki hakkınızı yiyenleri göremiyorsunuz. Çok bariz bir şekilde 2 sene önce önünüz kesildi ona sesiniz çıkmıyor?
Evet hocam. Beşiktaşımız gurur veren mağlubiyet aldı geçenlerde. Sheriff, Reali yensin bizimkiler de Ajax'a 2-0 yenilince marifet sansınlar. Türk futbolu gelişmez. Beşiktaşlılar anlamıyor fitboldan.Beyler maç oldu bitti TB kazandı her iki takımında emeğine sağlık tartışmaların içi oldukça boş herkes kendi tkaımının başarısızlıklarını örtüyor ama aslında her takım başarısz konu daha da uzamasın hadi iyi geceler
Noldu beşiktaş incitti mi seni?beşiktaşlılara ayrı bir kinim var