Neler Yeni

ALİENWARE AW2723DF 2. EL ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
Bütçe
13000
Aktif olarak Rog XG259CMS kullanıyorum monitörümden memnunum fakat 2k’ya geçmek istiyorum. İkinci elden Alienware 5 aylık monitör için 12,5’a anlaştım sizce bu paraya alınır mı? Şuan güncel fiyatı 17 bin bandında uzun süredirde akakçeden baktığım kadarıyla bu fiyatlarda geziyor. 310 hz den önce 270 hz kullandım genel olarak yüksek hz seviyorum. Valo, cs de oynadığımdan bunu düşünüyorum yoksa hiç uğraşmayıp sıfır 2k 240 hz msi almak mı daha mantıklıdır?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EmreE
Aktif olarak Rog XG259CMS kullanıyorum monitörümden memnunum fakat 2k’ya geçmek istiyorum. İkinci elden Alienware 5 aylık monitör için 12,5’a anlaştım sizce bu paraya alınır mı? Şuan güncel fiyatı 17 bin bandında uzun süredirde akakçeden baktığım kadarıyla bu fiyatlarda geziyor. 310 hz den önce 270 hz kullandım genel olarak yüksek hz seviyorum. Valo, cs de oynadığımdan bunu düşünüyorum yoksa hiç uğraşmayıp sıfır 2k 240 hz msi almak mı daha mantıklıdır?
Sıfır herzaman daha iyidir

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EmreE
baktığım monitörde sıfır seviyesinde ve 280 hz olması biraz daha çekiyor açıkçası o yüzden kararsız kaldım
Ölü piksel testini istedinmi ghosting testini istedinmi monitörde ışık sızması var mı sordunmu çizik falan varmıdır varsa da fotolarda belli olmaz tehlikeli biraz ben olsam paramda yetiyorsa sıfır alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel testini istedinmi ghosting testini istedinmi monitörde ışık sızması var mı sordunmu
konuştuk dediğine göre yok gitmeden testleri isteyeceğim istediğin kadar test yapabilirsin diye konuştuk özellikle ürünün yorumlarına baktığımda ışık sızması fazla olanlar olmuş o yüzden ona dikkat edeceğim

Top Bottom