Neler Yeni

Alibaba nakliye ücreti nasıl azaltılır?

muhammet.kara

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba dostlar e-ticaret yapmayı düşünüyorum ürünleri alibabadan almak istiyorum fakat bu kargo paraları çıldırmış gibi bir şey bunu ucuza getirmenin bir yolu var mıdır bildiğiniz Çin-Türkiye kargo şirketleri var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım varmı

Merhaba dostlar e-ticaret yapmayı düşünüyorum ürünleri alibabadan almak istiyorum fakat bu kargo paraları çıldırmış gibi bir şey bunu ucuza getirmenin bir yolu var mıdır bildiğiniz Çin-Türkiye kargo şirketleri var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım varmı
Aynı üründen 5 taneden fazla alamazsın ki nasıl e ticaret yapmayı düşünüyorsun?

Nasıl Hocam Anlatırmısınız ?

amazon shopify
Gümrük sınırı var şirket olarak resmi bir şekilde almıyorsan toplu alamazsın. Aylık 5 ürün alma hakkın var ve 150 doları geçmemeli bu ürünler. Yoksa gümrük el koyar. Riske girme. Yoksa herkes toplu alışveriş yapardı Çin'den :D

Gümrük sınırı var şirket olarak resmi bir şekilde almıyorsan toplu alamazsın. Aylık 5 ürün alma hakkın var ve 150 doları geçmemeli bu ürünler. Yoksa gümrük el koyar. Riske girme. Yoksa herkes toplu alışveriş yapardı Çin'den :D
Şirketi olmadan satışını da yapamaz zaten şirket zorunlu o işe.

Şirketi olmadan satışını da yapamaz zaten şirket zorunlu o işe.
Evet. Sarı site veya letgodan satar yine bi şekilde. Veya sınır olduğu için gidip diğer aile üyelerinin hakkını kullanıp onların T.C'si ilede ürün alabilir ama fatura vs kesemez. Veya e-ticaret yapamaz dediğin gibi.

Geri