Neler Yeni

Yardım Dropshipping Nasıl Yapılır? Yapıyor musunuz?

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Hocam yurt dışında insanlarda fatura geleneği yoktur. Bu yüzden ben dahil diğer satıcıların çoğunluğu hatta hepsi fatura adresini farklı bir adres giriyor. Adres seçimi önemli farklı bir yol bunu anlatamam. İnsanlar 8 dolarlık ürüne 15 dolar vermesinin sebebi ise ebayın kullanıcılara sundukları güvenli ödeme ve tamamen güven sağlaması. Bildiğiniz üzere ebay da tek ödeme yöntemi var o da paypal. Paypal TR de yasak ancak onun da bir yolu var. Bu tip sorular ilk başta benimde kafamı karıştırıyordu ancak ilerledikçe ve sorunlarla karşılaştıkça tek başına çözebiliyorsun. Yeter ki sen bu işin içine gir riskini al ve başla gerisi kesinlikle bir şekilde gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yurt dışında insanlarda fatura geleneği yoktur. Bu yüzden ben dahil diğer satıcıların çoğunluğu hatta hepsi fatura adresini farklı bir adres giriyor. Adres seçimi önemli farklı bir yol bunu anlatamam. İnsanlar 8 dolarlık ürüne 15 dolar vermesinin sebebi ise ebayın kullanıcılara sundukları güvenli ödeme ve tamamen güven sağlaması. Bildiğiniz üzere ebay da tek ödeme yöntemi var o da paypal. Paypal TR de yasak ancak onun da bir yolu var. Bu tip sorular ilk başta benimde kafamı karıştırıyordu ancak ilerledikçe ve sorunlarla karşılaştıkça tek başına çözebiliyorsun. Yeter ki sen bu işin içine gir riskini al ve başla gerisi kesinlikle bir şekilde gelecektir.
ben onu sormuyorum. mesela birisi 10 dolara masa satıyor diyelim. bende bu masayı 15 dolar olarak yeni bir ilan açtım. eğer birisi 10 dolarlık yerine benim 15 dolarlık masayı alırsa ben 10 dolarlık adamdan masayı sipariş vereceğim. ve adresede o kişinin adresini yazacağım. zaten o adrese ulaşma süresi ayrı bir dert orayı anlatamam diyorsun neyse geçtim orayı. peki adamlar kargoları evine gelince kargosunun üstüne bakınca 15 dolar yerine 10 dolar olduğunu görünce ne yapacak?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
ben onu sormuyorum. mesela birisi 10 dolara masa satıyor diyelim. bende bu masayı 15 dolar olarak yeni bir ilan açtım. eğer birisi 10 dolarlık yerine benim 15 dolarlık masayı alırsa ben 10 dolarlık adamdan masayı sipariş vereceğim. ve adresede o kişinin adresini yazacağım. zaten o adrese ulaşma süresi ayrı bir dert orayı anlatamam diyorsun neyse geçtim orayı. peki adamlar kargoları evine gelince kargosunun üstüne bakınca 15 dolar yerine 10 dolar olduğunu görünce ne yapacak?
ya hocam bunca yıllık sistem sizin sorgulamanızı hiç ama hiç anlamadım kusura bakmayın. Bu işte 1 senedir varım ve hiçbir müşterim gelipte sizin dediğiniz dolayı sormadı bana cidden. Biraz rahat olun. Diğer insanlar güvenirliğe bakıyor. Adam ebayda 10 dolarda olsa pahalıya alıyor. Amazondan veya başka bir siteden gelmesi önemli değil. Sonuç olarak ebay satıcısı satıyor. 1 senem doluyor yaklaşık 20 bin dolarak yakın ciro yaptım işe başlattığım arkadaşlarım da var ama böylesi bir soruyu ben cevaplayamam sonuçta kurucusu değilim dmi?? :)

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
ya hocam bunca yıllık sistem sizin sorgulamanızı hiç ama hiç anlamadım kusura bakmayın. Bu işte 1 senedir varım ve hiçbir müşterim gelipte sizin dediğiniz dolayı sormadı bana cidden. Biraz rahat olun. Diğer insanlar güvenirliğe bakıyor. Adam ebayda 10 dolarda olsa pahalıya alıyor. Amazondan veya başka bir siteden gelmesi önemli değil. Sonuç olarak ebay satıcısı satıyor. 1 senem doluyor yaklaşık 20 bin dolarak yakın ciro yaptım işe başlattığım arkadaşlarım da var ama böylesi bir soruyu ben cevaplayamam sonuçta kurucusu değilim dmi?? :)
Bize de öğretin biz de kazanalım :'(

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Hocam Merhaba öncelikle resmin sadece çok küçük bir kısmına bakıyorsunuz şuan. Neden diye sorarsanız bu iş direk amazonda başlanmaz. Başlansada büyük ihtimal sonu kötü biter. Ben ilk önce ebay da mağaza açtım yaklaşık 1.5 senedir orada ürün listeliyorum ve hala ben bile çok acamiyim :) sorularına gelirsek . Ben ebay den yola çıkarak sorularına cevap vereceğim.

"Bu ürünleri nasıl kargoluyoruz?" ürünleri sen kargolamıyorsun. Ürünlerin amazonun veya ebayın anlaştığı depolarda tutuluyor ve sen şipariş girince de ordan kargolanıp adrese teslim ediliyor.

"Ürün alıcıya ulaştıkdan sonra alıcı beğenmezse nasıl bir yol izleniyor" Mesela amazonda bir ürün 8 dolar ve ben o ürünün aynısnı (marka özel olmamalı) ebayda 15-16 dolara listeliyorum (listelemeden önce rakiplerini incele :) ) ürünü liseledikten sonra alıcı beğenmediyse amazon satıcısına ulaşıp iade etmek istiyorsun ve bu kadar gerisi amazon satıcı ve senin alıcına kalmış bir şey.

"Lütfen biri detaylıca anlatsın artık iyi paralar kazanabilmek istiyorum." hocam size bir arkadaş tavsiyesi. Bu işe girerken başladığın parayı unutman gerekiyor eğer paramı kaybederim korkusuyla girerseniz kesinlikle kaybedersiniz. Ve tamamen bütün bilgileri eksiksiz tamamlayınca girin eğitim videoları vs. izleyin kendinizi hazır hissedince sermayenizi oluşuturun ve başlayın. Ama tek amacınız para kazanmak olmasın.

İyi forumlar.

hocam bu işler stoksuz satış değil mi

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
son olarak ebay da olan sistem amazonda olanla aynı sistem mi amerikadan kanadaya
Ebay'ın çalışma sistemi ile Amazonun çalışma sistemi tamamen farklı. Dediğim gibi Ebay'i letgo gibi düşünelim. Keni ürünümüzü listeliyor gibi ama Amazon tamamen bir satıcı yani dropshoping yapıyorsunuz. Bana Ebay da daha rahat oluyorsunuz. Ürünüm elimde kalacak mi diye düşünmüyorsunuz.

Top Bottom