Rutherr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 205
- İsim
- İlhan Mert
- İlgilendiği Kategoriler
- Minecraft ve Speedrun
- ilhanxmert
- Steam
- ilhanxmert
- Discord
- liluziilhxn#2013
ben onu sormuyorum. mesela birisi 10 dolara masa satıyor diyelim. bende bu masayı 15 dolar olarak yeni bir ilan açtım. eğer birisi 10 dolarlık yerine benim 15 dolarlık masayı alırsa ben 10 dolarlık adamdan masayı sipariş vereceğim. ve adresede o kişinin adresini yazacağım. zaten o adrese ulaşma süresi ayrı bir dert orayı anlatamam diyorsun neyse geçtim orayı. peki adamlar kargoları evine gelince kargosunun üstüne bakınca 15 dolar yerine 10 dolar olduğunu görünce ne yapacak?Hocam yurt dışında insanlarda fatura geleneği yoktur. Bu yüzden ben dahil diğer satıcıların çoğunluğu hatta hepsi fatura adresini farklı bir adres giriyor. Adres seçimi önemli farklı bir yol bunu anlatamam. İnsanlar 8 dolarlık ürüne 15 dolar vermesinin sebebi ise ebayın kullanıcılara sundukları güvenli ödeme ve tamamen güven sağlaması. Bildiğiniz üzere ebay da tek ödeme yöntemi var o da paypal. Paypal TR de yasak ancak onun da bir yolu var. Bu tip sorular ilk başta benimde kafamı karıştırıyordu ancak ilerledikçe ve sorunlarla karşılaştıkça tek başına çözebiliyorsun. Yeter ki sen bu işin içine gir riskini al ve başla gerisi kesinlikle bir şekilde gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yurt dışında insanlarda fatura geleneği yoktur. Bu yüzden ben dahil diğer satıcıların çoğunluğu hatta hepsi fatura adresini farklı bir adres giriyor. Adres seçimi önemli farklı bir yol bunu anlatamam. İnsanlar 8 dolarlık ürüne 15 dolar vermesinin sebebi ise ebayın kullanıcılara sundukları güvenli ödeme ve tamamen güven sağlaması. Bildiğiniz üzere ebay da tek ödeme yöntemi var o da paypal. Paypal TR de yasak ancak onun da bir yolu var. Bu tip sorular ilk başta benimde kafamı karıştırıyordu ancak ilerledikçe ve sorunlarla karşılaştıkça tek başına çözebiliyorsun. Yeter ki sen bu işin içine gir riskini al ve başla gerisi kesinlikle bir şekilde gelecektir.