Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Alıcagım arabanın sigorta + kaskosu ne kadar tutar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
ilk arabam olacak konu biraz garip ilk defa araba alıcam bayiden omoda 5 pro alıcam 2024 ortalama 1.580 e denk geliyo bana 19 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım arkadaslarım ehliyet yeni oldugu icin kasko + sigorta 2 katına denk gelir dedi anlayan varsa ortalama ne kadar tutar kasko + sigorta

Logithx

80+ Bronze
İlk araban olacaksa trafik sigortası en yüksek çıkar kasko arabanın değerine göre çıktığı için onun hakkında bir şey söylemek zor..

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk araban olacaksa trafik sigortası en yüksek çıkar kasko arabanın değerine göre çıktığı için onun hakkında bir şey söylemek zor..
arkadas sigorta sabit 17k kasko 50k falan tutar dedi de bilmiyorum hic forumlarda falan net bise bulamadım

eneskaya6

80+ Silver
Net tutar için yarın sigorta acentelerine sorabilirsin. İkisi tahmini 40/50k tutar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
ilk arabam olacak konu biraz garip ilk defa araba alıcam bayiden omoda 5 pro alıcam 2024 ortalama 1.580 e denk geliyo bana 19 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım arkadaslarım ehliyet yeni oldugu icin kasko + sigorta 2 katına denk gelir dedi anlayan varsa ortalama ne kadar tutar kasko + sigorta
Kanka konudan alakasız ama arabayı bizde almayı düşünüyoruz biraz arabayı kullandıktan sonra iyi yönleri kötü yonleri yakıt tüketimi sigorta kasko ne kadar tuttuğu hakkında beni bilgilendirebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 1580 e nerden buldun heryerde 1620 üstü bu araba 2024 modeli

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
Kanka konudan alakasız ama arabayı bizde almayı düşünüyoruz biraz arabayı kullandıktan sonra iyi yönleri kötü yonleri yakıt tüketimi sigorta kasko ne kadar tuttuğu hakkında beni bilgilendirebilir misin

Ve 1580 e nerden buldun heryerde 1620 üstü bu araba 2024 modeli
hocam bizimki intelligent paket inanın 30-40 şube aradım hala yanlıs bilmiyorsam istanbul bostancıoglu subesinde 1.580 e var beklerseniz 5 mayısta alıyorum aracı 1-2 gün icinde kasko + sigorta yaptırıcam deneyimlerimi ne kadar yaktıgını v.b her seyi yazarım cünkü arac hakkında pek bilgi bende bulamadım genel olarak

rezpex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ilker akçay
Hocam 1400 e aldığım arabanın kaskosu 18 sigortası 14 tuttu ilk defa araç üstüme aldım fakat 5 yıldan uzun süredir ehliyetim var etkisi var mı bilmiyorum.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
hocam bizimki intelligent paket inanın 30-40 şube aradım hala yanlıs bilmiyorsam istanbul bostancıoglu subesinde 1.580 e var beklerseniz 5 mayısta alıyorum aracı 1-2 gün icinde kasko + sigorta yaptırıcam deneyimlerimi ne kadar yaktıgını v.b her seyi yazarım cünkü arac hakkında pek bilgi bende bulamadım genel olarak
Kanka aynı bayiyi aradim bana liste fiyatından satışlarından söylediler lise giystida 1620 di yanlış hatırlamıyorsam eyw hayırlı olsun arabanız. Kartaldaki bayiden bahsediyorsunuz deme

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
Hocam 1400 e aldığım arabanın kaskosu 18 sigortası 14 tuttu ilk defa araç üstüme aldım fakat 5 yıldan uzun süredir ehliyetim var etkisi var mı bilmiyorum.
evet ehliyet süresinin baya etkisi oluyo bende ilk alıcagım icin cok cekerler diyorlar

Kanka aynı bayiyi aradim bana liste fiyatından satışlarından söylediler lise giystida 1620 di yanlış hatırlamıyorsam eyw hayırlı olsun arabanız. Kartaldaki bayiden bahsediyorsunuz deme
teşekkür ederim sanırım hocam chery sitesinden arayarak bulmustum bana 1580 demislerdi

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet
yaklaşık aynı değerde araç aldım 22k sigorta 15k indirimli kasko tuttu

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular