eyw hocam tavsiye eder misin?Bir sıkıntı olmaz, bu ssd pci 4.0 ama hızı pci 3.0 standartlarında, aynı ssd yi b450 anakartta kullanıyorum, belirtilen performansı veriyor.
Şahsen ben çok memnunum, dram olmadığı için tercih etmeyenler var ama ben hiç sorun yaşamadım, seneler öncesi dram olmayan adata su630 sata ssd kullanıyordum, gerçekten dram olmaması berbat bir performans sergilemesine sebep oluyordu, en ufak işlemde %100 kullanıma ulaşıp aşırı yavaşlıyordu, evo 870e geçtiğimde resmen çağ atlamıştım, bu sebeple dram olmaması alırken beni de düşündürmüştü ama şuan 600gb dolu, oyunlarımın tamamını bu ssd üzerinden çalıştırıyorum, dram kaynaklı donma kasılma sorunu hiç yaşamadım.eyw hocam tavsiye eder misin?
burdan alıcamKingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bir kaç kişi yorumlarda kapasitesi dolmaya yakın yazmanın 400mb/s ye kadar düştüğünü söylemişŞahsen ben çok memnunum, dram olmadığı için tercih etmeyenler var ama ben hiç sorun yaşamadım, seneler öncesi dram olmayan adata su630 sata ssd kullanıyordum, gerçekten dram olmaması berbat bir performans sergilemesine sebep oluyordu, en ufak işlemde %100 kullanıma ulaşıp aşırı yavaşlıyordu, evo 870e geçtiğimde resmen çağ atlamıştım, bu sebeple dram olmaması alırken beni de düşündürmüştü ama şuan 600gb dolu, oyunlarımın tamamını bu ssd üzerinden çalıştırıyorum, dram kaynaklı donma kasılma sorunu hiç yaşamadım.