Neler Yeni

Alicagim PC için darboğaz sorusu

Uğur ab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğur
Arkadaşlar alicaghpcde r5 3600 rtx 3060 12 GB ve 2x8 16 GB ram var darboğaz oluyor izlediğim videoda ama bu darboğaz pcmin kullanım ömrünü azaltırmi ya şöyle soyliyimo oyun esnasında FPS dusucek ama kalıcı olarak bı performans kaybı yasarmiyim PCM hasar gorurmu yani pcyi 4 5 sene sıkıntısız kullabilirmiyim oynadıgim oyunlar CS valorant LoL fortnite vs öyle fazla yüksek sistem isteyen oyun oynamıyorum rdr gibi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar alicaghpcde r5 3600 rtx 3060 12 GB ve 2x8 16 GB ram var darboğaz oluyor izlediğim videoda ama bu darboğaz pcmin kullanım ömrünü azaltırmi ya şöyle soyliyimo oyun esnasında FPS dusucek ama kalıcı olarak bı performans kaybı yasarmiyim PCM hasar gorurmu yani pcyi 4 5 sene sıkıntısız kullabilirmiyim oynadıgim oyunlar CS valorant LoL fortnite vs öyle fazla yüksek sistem isteyen oyun oynamıyorum rdr gibi
Ömrünü azaltmaz.
Oynayacağınız oyunlar için çok yüksek bu parçalar.
Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
4-5 sene kullanırsınız. Biraz da sizin sisteme yaptığınız bakıma bağlı.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hasar görmezsiniz sadece performans olarak %10-15 kaybınız olur 1080P de.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

rebelmoves

80+ Bronze
AAA yeni oyunlarda 3060 ve 3600 sorun çıkarmaz ama oynadığınız oyunlar için darboğaz seviyesi fazla olur bütçeyi bir tık daha arttırıp 5600x tercih etmeniz daha iyi performans almanızı sağlar

Uğur ab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hasar görmezsiniz sadece performans olarak %10-15 kaybınız olur 1080P de.
Knkm yani low settingste oynuyorum oyunları
240 FPS sabit oynarım deme knkm bide çok kararsız kaldım ben bu pcyi 200 FPS üstü fln kullanabilirmiyim hasarsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ömrünü azaltmaz.
Oynayacağınız oyunlar için çok yüksek bu parçalar.
Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
4-5 sene kullanırsınız. Biraz da sizin sisteme yaptığınız bakıma bağlı.
Knkm bakım olarak içini temizleme flnmi bide o temizliği ne kdarda bir yapılmalı

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
240 FPS sabit oynarım deme knkm bide çok kararsız kaldım ben bu pcyi 200 FPS üstü fln kullanabilirmiyim hasarsiz

Knkm bakım olarak içini temizleme flnmi bide o temizliği ne kdarda bir yapılmalı
E-Spor oyunlarında yani.

Temizlik mümkünse 6 ayda bir ama yılda bir yeterli.

Top Bottom