Neler Yeni

Yardım ALICI ADRESİ DAĞITIM ALANI DIŞINDA SORUNU

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, trendyol üzerinden gamepower icarus mouse aldım. Bugün dağıtıma çıktı ancak dağıtım şubesine geri dönmüş. sebep olarak alıcı adresi dağıtım alanı dışında demişler şimdi benim gidip şubeden mi almam lazım yoksa dağıtıma çıkar mı ?
firma: aras kargo

1639677143455.png

equinoxx

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba, trendyol üzerinden gamepower icarus mouse aldım. Bugün dağıtıma çıktı ancak dağıtım şubesine geri dönmüş. sebep olarak alıcı adresi dağıtım alanı dışında demişler şimdi benim gidip şubeden mi almam lazım yoksa dağıtıma çıkar mı ?

Alıntıyı görüntüle
Yani kurye gelmek istememiş belli. Sen yarın sabahtan ara, şubeye gidip alırsın. Sor neden gelmiyorsunuz burası köy mü diye.

Kadir_1987

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Alan dışı demeleri tamamen kargo firmasının terbiyesizliği.
Madem alan dışı ne diye paketi kabul ediyorsun o halde dimi.
Siz şubeyi arayıp paketimi geri göndermeyin ben gelip şubeden alacağım demelisiniz ve gidip almalısınız.
Ve sonrasında da genel merkeze şikayet edin bence.

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Mert gül
o bölgeye bakmıyor demek kargon 1 2 gün içinde senin bölgendeki şubeye transfer edilir beklmek zorundasın gitsende vermiyorlar

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bölgeye bakmıyor demek kargon 1 2 gün içinde senin bölgendeki şubeye transfer edilir beklmek zorundasın gitsende vermiyorlar
nasıl yani, bereç şubede şuan. Yakınım alamaz mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayıp sor şubeyi getirecek misiniz diye. Getiremeyeceğiz derlerse gidip almak durumundasın.
gidip aldığımda ne bilgileri istiyorlar? çünkü trendyol hesabını ailecek kullanıyoruz ve isim kısmında benim adım yazmıyor alıcı adı yazan kişi mi gitmesi gerekiyor ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

gidip aldığımda ne bilgileri istiyorlar? çünkü trendyol hesabını ailecek kullanıyoruz ve isim kısmında benim adım yazmıyor alıcı adı yazan kişi mi gitmesi gerekiyor ?
Hayır, benim kargolarımı amcam gidip alıyor.
Aynı soy adına sahip olmanız gerekiyor sanırım.

equinoxx

80+ Bronze

Ad-soyad önemsiz, kargo teslim kodları oluyor onu ver yeter kim olursa olsun alır. Senin mahallen neresi ona göre yakın kargo şubesi hangisi bir bakayım. Arkadaşın dediği gibi transfer olabilir farklı şubeye gidecekse. Eğer doğru şubedeyse kurye gelmek istememiştir, gidip alırsın.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ad-soyad önemsiz, kargo teslim kodları oluyor onu ver yeter kim olursa olsun alır. Senin mahallen neresi ona göre yakın kargo şubesi hangisi bir bakayım. Arkadaşın dediği gibi transfer olabilir farklı şubeye gidecekse. Eğer doğru şubedeyse kurye gelmek istememiştir, gidip alırsın.
bereç şubeye teslim edilmiş, ben gopta oturuyorum yakın bölge umarım verirler.

equinoxx

80+ Bronze

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Mert gül

ben gittiğimde vermediler sisteme transver yazdıkları için

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

equinoxx

80+ Bronze