Neler Yeni

Alien: Isolation Türkçe Yama Önerisi [VİRÜZSÜZ]

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Arkadaşlar Selam Yaklaşk 1 Saat Geçti Epic Games'in Bugün Ücretsiz Yaptığı Alien: Isolation Oyununun Türkçe Yamasını Arıyorum Ama Hepsi .exe uzantısına sahip olarak iniyor ve .exe dosylaları bilindik olmayınca malum insan bir şüpheye düşüyor :d ve yanılmamamışım;

s.jpg

Bir Zararı Varmı Bunların Bilmiyorum ama Diğerlerindede bunlara benzer uyarı aldım temiz bir dosya bulamadım yada bir belge olarak bulursanız paylaşbilirmisiniz?

Ekler

• s.jpg
    s.jpg
    166.5 KB · Hit: 114

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Arkadaşlar Selam Yaklaşk 1 Saat Geçti Epic Games'in Bugün Ücretsiz Yaptığı Alien: Isolation Oyununun Türkçe Yamasını Arıyorum Ama Hepsi .exe uzantısına sahip olarak iniyor ve .exe dosylaları bilindik olmayınca malum insan bir şüpheye düşüyor :d ve yanılmamamışım;

Alıntıyı görüntüle

Bir Zararı Varmı Bunların Bilmiyorum ama Diğerlerindede bunlara benzer uyarı aldım temiz bir dosya bulamadım yada bir belge olarak bulursanız paylaşbilirmisiniz?
takip

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

Alıntıyı görüntüle

https://www.google.com/amp/s/oyunceviri.net/alien-isolation-turkce-yama-v1-0/amp/
bu güvenilir bence oyun ceviri güvenilirdir metro last lightı oradan yama yapmistim

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
hocam burda anlatıyordu 1:19/46:08 de başlıyor direk link atmak istemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca