Neler Yeni

Alien: Isolation Türkçe Yama Önerisi [VİRÜZSÜZ]

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
ATTTIĞIM VİDEOYU İZLESENE SEN ADAM KENDİ DÜZ Bİ KODLA EXE DOSYASI OLUŞTURUYO VE KULLANDIĞIN ÇÖP PROGRAM 4 TANE VİRÜS BULUYOR TROJEN FALAN AFSDMLKSFDAKADS SEN O PROGRAMA BAKARAK HERŞEYE VİRÜSLÜ DİYORSUN KULLANDIĞIN PROGRAM TAM BİR ÇÖPP
Bağırma Kulaklarım acıyor

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
ATTTIĞIM VİDEOYU İZLESENE SEN ADAM KENDİ DÜZ Bİ KODLA EXE DOSYASI OLUŞTURUYO VE KULLANDIĞIN ÇÖP PROGRAM 4 TANE VİRÜS BULUYOR TROJEN FALAN AFSDMLKSFDAKADS SEN O PROGRAMA BAKARAK HERŞEYE VİRÜSLÜ DİYORSUN KULLANDIĞIN PROGRAM TAM BİR ÇÖPP
Büyük yazma.

VitoScaletta

80+ Gold
Bağırma Kulaklarım acıyor
aga anlamıyorki torrentin orjinal sitesindeki torrent setup ını taratıyor bana diyoki torrent de virüs var eline almış çöp bi program herşeye virüslü diyor millete torrent oyunları virüslü diyor sinir ediyor beni kullandığı çöp program düz bi kodla yazılmış exe dosyalarında bile bir sürü virüs buluyor kullandığı ve buna benzer virüs programlarının balon olduğundan haberi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
HeRŞeyDE VirÜS vAR kNAKA
İZLE Torrentin exe sini taratıp bana torrent virüslü diyen birisi bu @suleymenis12
Birinci Olarak Niye Engelli Gibi Yazdın İkinci Olarak Dosylarını Kayıt Ettirmediler İse Sorun Bende Değil :d + Virüs Olmasa Bile En Azından belgesinide ayrı olarak paylaşmaları gerek BİZİM GİBİ BİLGİSAYARINA ÖNEM VERENLER İÇİN AMA SEN NE YAPARSAN YAP :d

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
aga anlamıyorki torrentin orjinal sitesindeki torrent setup ını taratıyor bana diyoki torrent de virüs var eline almış çöp bi program herşeye virüslü diyor millete torrent oyunları virüslü diyor sinir ediyor beni kullandığı çöp program düz bi kodla yazılmış exe dosyalarında bile bir sürü virüs buluyor kullandığı ve buna benzer virüs programlarının balon olduğundan haberi yok
O zaman düzgün bir scanner önerebilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Torrneti Kanıtlarım canın yanar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçindeki belgelere kadar

VitoScaletta

80+ Gold
O zaman düzgün bir scanner önerebilir misin?
piyasadaki çoğu virüs programı bazıları kendileri basit virüs atıp buluyor bazıları da yalandan buluyor aylık en az 1-2 virüs bulur bilgisayarda peki gerçekten virüs varmı hayır sadece kullanıcıyı strese sokarak kendi premium özelliklerini satın aldırarak yaşlı veya bilgisiz kişilerden para koparmak amaçları ve kişisel bilgilerini almak ve arkada boş boş çalışarak ram ve işlemcinizi eritmek

İçindeki belgelere kadar
ya yaşın belli bilgin belli Allah aşkına bu forumda bilgi verme sen

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
piyasadaki çoğu virüs programı bazıları kendileri basit virüs atıp buluyor bazıları da yalandan buluyor aylık en az 1-2 virüs bulur bilgisayarda peki gerçekten virüs varmı hayır sadece kullanıcıyı strese sokarak kendi premium özelliklerini satın aldırarak yaşlı veya bilgisiz kişilerden para koparmak amaçları ve kişisel bilgilerini almak ve arkada boş boş çalışarak ram ve işlemcinizi eritmek

Virüs programı kullanmaktansa pc yi temiz kullanıyorum gerek kalmıyor :) O zaman Yama sorunsuz değil mi indirip kullanacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
aga s (ve) g
Tamam Kaçak Oyun İndiriyorsun
Tamam Virüs Yok
Tamam O AntiVirüs Programlarından Zekisin
Tamam Bilgisayarında Virüs Yok
Tamam Birtek Bizde Trojan vs Oluyor
Tamam Virüstotal Bilmediği Dosyalara Güvenilir Desin

.d

kaç yaşım m? söylesene

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

VitoScaletta

80+ Gold
Virüs programı kullanmaktansa PC yi temiz kullanıyorum gerek kalmıyor :) O zaman Yama sorunsuz değil mi indirip kullanacağım
oyunçeviri net çok eskiden beri yama yapan gönüllü muhteşem bi ekip çoğu yayıncı ve türk youtuberlar yamalarını kullanır bizde çocukluğumuzdan beri kullanırız gayet güvenli rahatlıkla indirebilirsin üstteki arkadaşı pek takmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Uygunsuz davranış
A
oyunçeviri net çok eskiden beri yama yapan gönüllü muhteşem bi ekip çoğu yayıncı ve türk youtuberlar yamalarını kullanır bizde çocukluğumuzdan beri kullanırız gayet güvenli rahatlıkla indirebilirsin üstteki arkadaşı pek takmayın
Aynn hacım OIUDHFGLJDKMFGŞOPDOJHİPSL

@suleymenis12 @VitoScaletta dostlar abartmayın alt üstü bir yama sizden önemli değil :)
Abartan ben Değilim Engelli Gibi Konuşup Tartışmayı Başlatan o ***** Gibi Uzatanda Benim Silkelemesem Konu Çözülmüştü Ama Neyse .d

Top Bottom