Uygunsuz dilden raporladım.A
Aynn hacım OIUDHFGLJDKMFGŞOPDOJHİPSL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abartan ben Değilim Engelli Gibi Konuşup Tartışmayı Başlatan o ***** Gibi Uzatanda Benim Silkelemesem Konu Çözülmüştü Ama Neyse .d
Uygunsuz dilden raporladım.A
Aynn hacım OIUDHFGLJDKMFGŞOPDOJHİPSL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abartan ben Değilim Engelli Gibi Konuşup Tartışmayı Başlatan o ***** Gibi Uzatanda Benim Silkelemesem Konu Çözülmüştü Ama Neyse .d
Kullandığı Çöp Program Bilinmedik Bir Dosyaya Neden Güvenilir Desin bu bir. İinci olarak UZATMAATTTIĞIM VİDEOYU İZLESENE SEN ADAM KENDİ DÜZ Bİ KODLA EXE DOSYASI OLUŞTURUYO VE KULLANDIĞIN ÇÖP PROGRAM 4 TANE VİRÜS BULUYOR TROJEN FALAN AFSDMLKSFDAKADS SEN O PROGRAMA BAKARAK HERŞEYE VİRÜSLÜ DİYORSUN KULLANDIĞIN PROGRAM TAM BİR ÇÖPP
Küfür nerde yada uygunsuz dil ? yıldızlar zaten oto koyuluyor altındada haberlerde bile çıkan bir kelime var zaten sorun olmaz ama kendn bilirsin .dUygunsuz dilden raporladım.
Yıldızların otomatik koyulması uygunsuz dil kullanılmadığı anlamına gelmez. Ayrıca "engelli" kelimesi de uygunsuz bir dildir.Küfür nerde yada uygunsuz dil ? yıldızlar zaten oto koyuluyor altındada haberlerde bile çıkan bir kelime var zaten sorun olmaz ama kendn bilirsin .d
harbi Bunamı Taktın Reis? Virüzsüz Deyince Anlamıyorumusun?"Virüzsüz" değil "Virüssüz".
Abartılacak bir şey Değil Ama HerneyseYıldızların otomatik koyulması uygunsuz dil kullanılmadığı anlamına gelmez. Ayrıca "engelli" kelimesi de uygunsuz bir dildir.
Yanlış yazılması gözüme battı. Bazı forumlarda bunun yaptırımı Ban yemeye kadar gidiyor.harbi Bunamı Taktın Reis? Virüzsüz Deyince Anlamıyorumusun?
eminim Virüs'e Virüz Dedim diye ban yememYanlış yazılması gözüme battı. Bazı forumlarda bunun yaptırımı Ban yemeye kadar gidiyor.
Malum forumlarda noktalama işaretleri yüzünden uyarı yiyenler var.eminim Virüs'e Virüz Dedim diye ban yemem
Eminim bundanda ban yemem varmı başka : )Malum forumlarda noktalama işaretleri yüzünden uyarı yiyenler var.