Rekabetçi oyunlar için Viewsonic'in Purexp özelliği çok iyi etki sağlıyor diyorlar ama Alienware'deki Hz yüksekliği de ilgimi çekmiyor değil kararsız kaldımAlienware daha iyi kanka bende xg2431 var
Rekabetçi oyunlar için Viewsonic'in Purexp özelliği çok iyi etki sağlıyor diyorlar ama Alienware'deki Hz yüksekliği de ilgimi çekmiyor değil kararsız kaldımAlienware daha iyi kanka bende xg2431 var
cenesi düsük boş veletler doluEtraf bilgisizce yorumlar dolu yahu. Alienware Dell'in üst segment ürünleridir. Ayrıca evet 360Hz de 500Hz de 1000Hz de oyuncu olarak pek çok şey katar/gözünüz fark eder. Şu hurafeleri bırakın artık.
Edit: fiyat için yorum yapmadım. İndirimi yorumlamadım.
Pek farkı yok ama 360fps üstü alıyosan bunu al benceRekabetçi oyunlar için Viewsonic'in Purexp özelliği çok iyi etki sağlıyor diyorlar ama Alienware'deki Hz yüksekliği de ilgimi çekmiyor değil kararsız kaldım
Rekabetçi oyunlar için Viewsonic'in Purexp özelliği çok iyi etki sağlıyor diyorlar ama Alienware'deki Hz yüksekliği de ilgimi çekmiyor değil kararsız kaldım
Sizce ViewSonic XG2431 ile karşılaştırıldığında konudaki Alienware mi alınır yoksa Viewsonic mi?
Alienware daha iyi kanka bende xg2431 var
Aynen öyle. XG2431'in strobe özelliği bu fiyaty rakipsiz. Ayarı ile yeterince uğraşırsanız şöyle sonuçlar elde edebilirsiniz:Rekabetçi oyunlar için Viewsonic'in Purexp özelliği çok iyi etki sağlıyor diyorlar ama Alienware'deki Hz yüksekliği de ilgimi çekmiyor değil kararsız kaldım