Neler Yeni

Alienware AW2521 monitör nasıl sizce?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
hocam bende de ayni monitor var monitorun standdaki ışıklari(ozellikle spectrum modunda daha fazla artiyor, hatta monitor kapali iken bile cok cok minik bir ses duyabiliyorsunuz ama o kadari fark edebilir misiniz bilmem. Spectrum modunda ses var mi bakarsaniz en cok orada belli oluyor daha rahat olur anlamasi) açınca monitorun ustteki delik kismindan ince tiz bir ses geliyor sessiz bir ortamda dinleyebilirmisiniz sizde de var mi yoksa benim cihazda mi bir sorun var(babama dinlettim ses duymadigini soyledi ses aşırı tiz oldugundan yaşa bagli duyamayabilirsiniz belki ama bariz duyuyorum ben )
Kanka şu ana kadar bir ses duymadım monitörden. Sende o sorun olabilir ama çok sessiz bir ortam olmadan uyuyamıyorsan en kötü prizi kapatırsın 1 2 hafta beklemene değmez kargo vb.

ldrowsyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Süha
Kanka şu ana kadar bir ses duymadım monitörden. Sende o sorun olabilir ama çok sessiz bir ortam olmadan uyuyamıyorsan en kötü prizi kapatırsın 1 2 hafta beklemene değmez kargo vb.
Işık modunu spectruma alıp monitörun sag orta üst hava açıklığı olan kisima kulağınızı yaklastirip bir teyit edebilirseniz cok iyi olur. Ne olur ne olmaz bir iletişim kurmayi düşünüyorum ses gelmesi garip, biraz arastirdim coil whine diye geciyormus sanirsam ama tam olarak ayni sorun mu bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,119
Üyeler
165,465
Son üye
bilicii123
Top Bottom