32 inç benim için aşırı büyük zaten eğer oyun ve film için alacaksanız tv alın daha iyi en azından odanın ucunda da otursanız görürsünüzHem iş hem oyun için adam televizyon mu alsın ps5 kullanıyorsan neyse televizyon adamın gözünü bozar.
Bana uygun değil tv yazılımlada uğraşıyorum pc başındayım tv gözümü çok yorar ps5 im olsa zaten monitör almam bende tv alırdım32 inç benim için aşırı büyük zaten eğer oyun ve film için alacaksanız tv alın daha iyi en azından odanın ucunda da otursanız görürsünüz
belli ki lg g3-g4 oled kullanmamışsın.aynı keyfi verirse eyw
pes hariç pc için tv hoş olmuyor.
bilgim var g3-g4 ten ne yapıcaz parlaklığı fulleyip mi kullanıcambelli ki lg g3-g4 oled kullanmamışsın.
32-inch UltraGear™ OLED Gaming Monitor - 32GS95UE-B
Discover the 32-inch OLED Gaming Monitor that features Dual Mode (UHD 240Hz and FHD 480Hz) and Pixel Sound. Find reviews, specs, and more for 32GS95UE-B.www.lg.com
bu monitorden var bende. lg oled g3-g4 tv her halukarda daha iyi duruyor. parlaklık seviyesi zaten bilmem kaç katı monitöre göre.
neyini inceleyeceğim aktif kullanıyorum zaten. senin gibi kullanmadığım şeye yanından geçemez demiyorum.bilgim var g3-g4 ten ne yapıcaz parlaklığı fulleyip mi kullanıcam
şunun parlaklığı bile yeterli.
g3 bunun yanında geçemez g4 de kusursuz değil yani incelemeni tavsiye ederim.
birde küçük değil yani onlar ve oled yanığı bol oldu g3 serilerinde.
nesil farkı var kötü demedim ama harika değil asıl sen görmedin şeye yorum yapıyorsun tv oled qled mini led bir çok şeyi sattık farkları biliyorum abartılcak bir şey değil yani g3 senin için süperdir belki ama fark aham şaham fark yok.neyini inceleyeceğim aktif kullanıyorum zaten. senin gibi kullanmadığım şeye yanından geçemez demiyorum.
aynen kardeşim biliyorsun. çok iyinesil farkı var kötü demedim ama harika değil asıl sen görmedin şeye yorum yapıyorsun tv oled qled mini led bir çok şeyi sattık farkları biliyorum abartılcak bir şey değil yani.
en iyi tv sonny var mı ülkede kaliteli ürünleri göremessin bile.
ne boş adamsın patlıcanlı domdurma işine bak anca gelip çamur atarsın görmedin şeye yorum yaparsın.aynen kardeşim biliyorsun. çok iyi
savunduğun şeye bir bak ya rezillik resmen
gelmiş tv tarzı monitorü kıyaslayıp laf kalabalığı yapıyorsun.aynen kardeşim biliyorsun. çok iyi
savunduğun şeye bir bak ya rezillik resmen
senin kadar boşunu görmedim. açbi rtings reviewe bak diyeceğim de ingilizce bildiğini sanmam bu kafaylane boş adamsın patlıcanlı domdurma işine bak anca gelip çamur atarsın görmedin şeye yorum yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelmiş tv tarzı monitorü kıyaslayıp laf kalabalığı yapıyorsun.
lg g4 büyük 2 cisi alabilicek gibi konuşuyorsun gücün varsa git al fiyatından bahset ne boş yaptın.senin kadar boşunu görmedim. açbi rtings reviewe bak diyeceğim de ingilizce bildiğini sanmam bu kafayla
al reddit yorumlarında bile her şey ortada. g4 o monitörün 10 lig önünde