Oledlerde ms0 zaten, belli bir monitörü aldıktan sonra da üstünü aramazsın. Ben mesela 9 ay taksitle 22.850tl'ye samsung g60sd almıştım 1440p 360hz oled. Şimdi G60sf diye bir model çıkaracaklarmış 1440p 500hz olacakmış açıkçası zerre umrumda değil. Single player oyunlar için de kullandığım 4k 120hz 48" LG C3 televizyonum var onda da mesela isterlerse 240hz yapsınlar gene umrumda değil çüknü single player oyunlarda 4080S ekran kartım ile bile frame gen kullanarak zaten zar zor 120fps alıyorum üstünü gene aramam.Doğrudur da sonuç olarak alternatifleri mevcut daha uygun fiyatlarda. Bir de monitörler artık öyle bir hal aldı ki yetisemiyorsun ha bire hz yukseltiyorlar ve MS değerleri düşüyor. Bunun sınırı yok bakalım daha neler göreceğiz. O dediğimiz sistemlerde içinde geçerli lakin oyunlar ya da onu degerlendirecegimiz uygulamalar geride kalıyor. Bu konu uzar gider alana tekrar hayırlı olsun.
Bana uygun değil tv yazılımlada uğraşıyorum pc başındayım tv gözümü çok yorar ps5 im olsa zaten monitör almam bende tv alırdım
Şuan kalmamış herhalde piyasa da. Dellin kendi sitesinden alsam olur mu acaba? site de 43k ya denk geliyor. önerir misiniz? acaba?51.500 ilk çıktığında taksitle aldım şu fiyat efsane kazık yemiş gibi hissetim ama neyse almak isteyen olursa değerlendirsin.
bir içim su gibi monitor diyorum benim görüşüm bu.
premium garanti felan da mevcut.
samsung g80sd öğrenci indirimiyle 29k kendi sitesinde indirim bitmediyse onu alabilirsin 4k 240 hz oled oda aynı panel muhtemelenŞuan kalmamış herhalde piyasa da. Dellin kendi sitesinden alsam olur mu acaba? site de 43k ya denk geliyor. önerir misiniz? acaba?
Samsung daha ucuz Dell curved hangisi fiyat olarak aklıma yatarsa onu al güzel ürün ben halen zevkle kullaniyorum.Şuan kalmamış herhalde piyasa da. Dellin kendi sitesinden alsam olur mu acaba? site de 43k ya denk geliyor. önerir misiniz? acaba?
Harbi Tw niye koymuşlar içine onun :S Yani ne gerek vardıSamsung daha ucuz Dell curved hangisi fiyat olarak aklıma yatarsa onu al güzel ürün ben halen zevkle kullaniyorum.
Samsung TV gibi olduğu için yavaş problemleri var ama ilerde çözülür diye düşünüyorum.
Suan 3000051.500 ilk çıktığında taksitle aldım şu fiyat efsane kazık yemiş gibi hissetim ama neyse almak isteyen olursa değerlendirsin.
bir içim su gibi monitor diyorum benim görüşüm bu.
premium garanti felan da mevcut.
Gormemisim27 SİDİR O 32 OLSA DURAMAMA BURDA .d FİRMAYA GİDERİM DİREK