mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yeni hesap açtım da posta koduna ne yazmam gerek
Googlea yaşadığın il ilçe + posta kodu yaz hangi sayı çıkıyosa gir onu.Yeni hesap açtım da posta koduna ne yazmam gerek
hocam full plastik yani ciddi işler için gitmez ama işte cebime atayım küçük işler için kullanılırHocam alınır mı ? Elde edenler varsa kalitesi hakkında bahsedebilir mi?
Gelir muhtemelen. Benimkini daha Ankara'ya yollamadılar, garezleri var bana
benimki de anadolu yakası pim de , anadolu yakasında oturuyorum , yarın gelir inşallahhocam full plastik yani ciddi işler için gitmez ama işte cebime atayım küçük işler için kullanılır
hocam bi foto atarmısınhocam full plastik yani ciddi işler için gitmez ama işte cebime atayım küçük işler için kullanılır
bu tornavida çubuğunun arka ucundaki şey ne bir işe yarıyor mu yoksa öyle dönmesi için mi ?
knk bi foto yollasanabenim ürün geldi arkadaşlar, uçların takıldığı yer plastik, onun dışında güzel gibi 35 TL ye
O nasıl olucak be ablam 30 lira verdinÜrün geldi full plastik sadece uçlar metal arkasında dönen kısım ne işe yarıyor elektrikli değil mi birde
knk bi foto yollasana
hocam arkasındaki dönen kısım avucuna koyup döndürebilmen için, bende elektrikli sanıyordum değilmiş ama 35 tl için gayet güzel bir ürün.Ürün geldi full plastik sadece uçlar metal arkasında dönen kısım ne işe yarıyor elektrikli değil mi birde