Vergisini hesaplarsınız ama her zaman aynı olmuyor, ürünün etiket fiyatına bakıp ona göre fiyat yazıyorlar. Mesela ben 2.33 Dolar'a oyuncak araç almıştım ve 2.10 Dolar civarı vergi ödemiştim, galiba bu iş şansa dayalı gümrük memuru kafasına göre yazıyorsa hiç şaşmam. Siz en kötü ihtimale karşı yarı yarıya fiyat düşünün, ortalama %20 vergi olur. Mümkünse aldığınız yerden 2-3 Dolar yazmasını isteyin ki olası vergi en azından uçuk rakamlarda olmasın.Kupon icin tesekkurler. Bir sey soracagim 2 adet urun aliyoruz diyelim, vergisini nasil hesapliyoruz?
Bildiğim kadarıyla ikisine ayrı ayrı vergi kesiliyor.Kupon icin tesekkurler. Bir sey soracagim 2 adet urun aliyoruz diyelim, vergisini nasil hesapliyoruz?
Almayi dusundugum urunler. mouse ve mousepad.Bildiğim kadarıyla ikisine ayrı ayrı vergi kesiliyor.
Dolayısıyla iki adet 20 TL'Lik ürün aldığında tek bir 40 TL'lik ürüne göre daha fazla vergi ödersin.
Çünkü sanırım bunların paket vergisi gibi şeyleri de var, 1 TL'lik ürün alsan bile 7-8 TL'lik sabit vergi geliyor olması lazım.
Önceki alışverişimde bu siteyi kullanmıştım ve hemen hemen doğru bir sonuç vermişti.Almayi dusundugum urunler. mouse ve mousepad.
Toplam bu kadar oluyor. vergisi tahminen 50tl civari mi gelir?
Alıntıyı görüntüle
Bu kupon hesaba geldikten sonra son geçerlilik tarihi var mı ?Uygulamada öylesine gezinirken bir kupona rastladım ve oldukça şaşırdım.
Öncelikle bu kuponu almak için herhangi bir link paylaşımına ihtiyacınız yok, sadece 1 dakikanızı alacak bir işlem.
Bu kupon 57 TL üzeri ürünlerde kullanılabiliyor ve kullanıldığı ürünün fiyatını 52 TL düşürüyor.
Yani 57 TL'lik bir üründe bu kuponu kullanmanız durumunda o ürünü vergi hariç 5 TL'ye almış oluyorsunuz.
Ancak anladığım kadarıyla bu kuponu sadece yeni hesap açmış olan kişiler elde edebiliyor. Yeni bir hesap açmak da pek zor değil.
Edindiğim bilgiye göre bu kuponlar 3 Mart'ta sona erecek, dolayısıyla elinizi çabuk tutun.
İlk önce uygulamayı açın ve "Hesap" kısmına gelin. Ardından ise "Kuponlar" bölümüne girin.
Alıntıyı görüntüle
Kuponlar kısmına girdikten sonra ise ekranın sağ alt köşesindeki "Kupon Kazanın" bölümüne giriş yapın.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak ise ekran görüntüsünde işaretlediğim kısma tıklayarak 52 TL değerindeki kuponunuzu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bu kupon sayesinde aldığınız veya almayı düşündüğünüz ürünleri yazmayı unutmayın.
Bu sayede ürün alma konusunda kararsız kalmış kişilere yardımcı olabilirsiniz.
3 Mart sanirim.Bu kupon hesaba geldikten sonra son geçerlilik tarihi var mı ?
Evet belli bir süre sonra süresi bitiyor ancak tam süresi ne kadar bilmiyorum, üzerinde yazmıyor.Bu kupon hesaba geldikten sonra son geçerlilik tarihi var mı ?
Su yazan tarih sanirim.Evet belli bir süre sonra süresi bitiyor ancak tam süresi ne kadar bilmiyorum, üzerinde yazmıyor.
Bende o kısımda "Yeni kullanıcılara özel" yazıyordu sadece.Su yazan tarih sanirim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam 38tl verdi birde extra 23tl kazanmak istiyorsan dedi arkadaşlarınla paylaş dedi ve hem arkadaşın hem seb kazan dedi. Linki paylaşabilirmiyim veya yardım edebilirmisiniz ?Evet belli bir süre sonra süresi bitiyor ancak tam süresi ne kadar bilmiyorum, üzerinde yazmıyor.