77 tl üzeri olan bir üründe geçerli oluyormuş kupon.ben kuponu aldım ama almaya gelince kupon gözükmüyor
Aynısı bana da oldu. 2 adet banka kartıyla denedim, ikisinde de bu hatayı verdi. Kredi kartı eklemeniz gerekiyor, banka kartı kabul etmiyor. Ben böyle çözdüm.Kart bilgilerini girdiğimde daha sonra deneyin diyerek hata veriyor.
Bu arada bu bilgi konuya eklenirse sevinirim, banka kartı kullanıp sorun yaşayanlar bilgilendirilmiş olur böylece. @Mert ÖzkayaAynısı bana da oldu. 2 adet banka kartıyla denedim, ikisinde de bu hatayı verdi. Kredi kartı eklemeniz gerekiyor, banka kartı kabul etmiyor. Ben böyle çözdüm.
Ben banka kartı ile yaptım sıkıntı yaşamadım.Aynısı bana da oldu. 2 adet banka kartıyla denedim, ikisinde de bu hatayı verdi. Kredi kartı eklemeniz gerekiyor, banka kartı kabul etmiyor. Ben böyle çözdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bu bilgi konuya eklenirse sevinirim, banka kartı kullanıp sorun yaşayanlar bilgilendirilmiş olur böylece. @Mert Özkaya
neden 1 dolar alıp geri veriyolar? bunu şu yüzden söylüyorum kardeşim kartında 10 tl var o soruyorMerhaba.
Aliexpress ödül kardeşliği diye bir etkinlik başlatmış.
Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz.
Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var.
Oraya girin.
Daha sonra ordan adımları takip edin.
Günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz.
Yardım ettiğiniz her hesapta 77 lira kupon bulunuyor üstellik 77tl ve üzeri.
Linki paylaşın paylaştığınız telefondan giriş yapın.
Daha sonra 77liralık kupona tıklayın.
Daha sonra ise Talep edin.
Kartınızı girmenizi isteyecek.
Kartınızdan 1 dolar bakiye çekiyor 3 iş günü içerisinde geri iade ediyor.
77lira kuponunuz artık elinizde.
Şimdiden hayırlı olsun.
argb kontrolcü var üste 2 tane argb 140, öne 2 tane siyah düşünüyorum ama hangisinden alsam bilemedim ıd cooling var onlara bakıcamFark etmez, 120mm fan alabilirsin anakartın argb desteklemiyor. RGB fan al bir tane CFM değeri yüksek olsun.
Bilmiyorumneden 1 dolar alıp geri veriyolar? bunu şu yüzden söylüyorum kardeşim kartında 10 TL var o soruyor