G gokay0 80+ Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 19 Ocak 2021 #1 Aliexpress 10$ hediye kodu talep ederken kart bilgilerimi ekliyorum fakat hata veriyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor. Bendede öyle oldu bi arkadaşımdada acaba sorun neyden kaynaklı olabilir acaba
Aliexpress 10$ hediye kodu talep ederken kart bilgilerimi ekliyorum fakat hata veriyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor. Bendede öyle oldu bi arkadaşımdada acaba sorun neyden kaynaklı olabilir acaba
M Mustafa Koç 80+ Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 33 20 Ocak 2021 #2 Bazi banka kartlarini kabul etmiyor nedense. Ben papara sanal kartdan hallettim.
MrYasin 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 2 25 Ocak 2021 #3 Mustafa Koç yazmış: Bazi banka kartlarini kabul etmiyor nedense. Ben papara sanal kartdan hallettim. Devamı için tıklayın... Tek tıklamayla TRY 155.14 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor. Ödül Kardeşliği a.aliexpress.com Link atarsanız ben de tıklarım..
Mustafa Koç yazmış: Bazi banka kartlarini kabul etmiyor nedense. Ben papara sanal kartdan hallettim. Devamı için tıklayın... Tek tıklamayla TRY 155.14 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor. Ödül Kardeşliği a.aliexpress.com Link atarsanız ben de tıklarım..