🔥İndirim Aliexpress 11.11 İndirimleri Tavsiye ve Danışma

Reaksiyon skoru
0
Selamlar bildiğiniz üzere Aliexpress 11.11 indirimleri başladı. :blobdance:
Ancak sitede oldukça düşük kalite ürün mevcut o yüzden bu postun altında önerdiğiniz ya da danışmak istediğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim. (y)
Ben birkaç ilginç ürün buldum.
NOT: BU ÜRÜNLERİN HİÇBİRİ TAVSİYE DEĞİLDİR. SADECE FİYATLARI UCUZ OLDUĞU İÇİN PAYLAŞIYORUM. İSTEYEN DEĞERLENDİRSİN.
İlki 1200 tl ye RX 580 8GB :kedi: Link
580.PNG

Ürünle alakalı hiçbir fikrim yok. Sadece fiyatı çok ucuz. O yüzden paylaşmak istedim. Sepette fiyatı düşüyor.
5802.PNG

İkincisi 512 GB Lenovo Sata SSD. Lenovo markasının ssd sini daha önce hiç görmedim ama yinede bir bakın fiyatı 470 tl civarına denk geliyor. Link
lenovo1.PNG

Sizin atacağınız ürünleri bekliyorum teşekkürler.

Selamlar bildiğiniz üzere Aliexpress 11.11 indirimleri başladı. :blobdance:
Ancak sitede oldukça düşük kalite ürün mevcut o yüzden bu postun altında önerdiğiniz ya da danışmak istediğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim. (y)
Ben birkaç ilginç ürün buldum.
NOT: BU ÜRÜNLERİN HİÇBİRİ TAVSİYE DEĞİLDİR. SADECE FİYATLARI UCUZ OLDUĞU İÇİN PAYLAŞIYORUM. İSTEYEN DEĞERLENDİRSİN.
İlki 1200 TL ye RX 580 8GB :kedi: Link
Alıntıyı görüntüle
Ürünle alakalı hiçbir fikrim yok. Sadece fiyatı çok ucuz. O yüzden paylaşmak istedim. Sepette fiyatı düşüyor.
Alıntıyı görüntüle

İkincisi 512 GB Lenovo Sata SSD. Lenovo markasının ssd sini daha önce hiç görmedim ama yinede bir bakın fiyatı 470 TL civarına denk geliyor. Link
Alıntıyı görüntüle
Sizin atacağınız ürünleri bekliyorum teşekkürler.
aliexpressten ekran kartı almak çok saçma. aliexpressten alınabilcek en iyi ürün kulaklık ve klavyedir. yedek parçalarıda hep ordan alıyorum

aliexpressten ekran kartı almak çok saçma. aliexpressten alınabilcek en iyi ürün kulaklık ve klavyedir. yedek parçalarıda hep ordan alıyorum
Haklısın bende çok riskli olarak görüyorum. Dediğim gibi hiçbiri tavsiye değil :D

ekran kartı yüksek ihtimal sahte gelir.

Vergi işi falan nasıl oluyor. (Diğer ürünler için soruyorum, ekran kartı için değil.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,840
Üyeler
187,255
Son üye
Verpicted
Geri