usta sana yardım edeyim normalde yardım edince de para alıyorsun ama çıkana bak artık yardım ederek de kazanamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Hayır sanmıyorum. Vergiyi genellikle kapıda ödüyoruzPeki ben 60-70 liralık bişey alsam vergi ve kargoyada sayarmı 130 liralık indirimi
Evet.Hocam bana da döndünüz mü acaba ?
Yaşanabilecek her ihtimali her hatayı aldım valla vpn bile yemedi, senin linkine girince de kuponların değeri değiştihttps://a.aliexpress.com/_mq8CvEZ son 5 TL kaldı bir el atsanıza
Şuan 20 Dolar kuponlar TR serverinde kullanılmıyor mesela. Keza 12.5 Dolarlık kuponlarda ... Boşuna uğraşmayın beyler bence. TR için bitti bu durum.Bence TR'de hala geçerli değil çünkü bir kaç ay önce arkadaş yine bu şekil bulmuştu ve denemişti. Sonuna kadar doldurup kuponu almıştı fakat kullanamamıştı. Yine aynı şey olur yüksek ihtimal.
Bundan nasıl emin olduğumu sorabilirsiniz, şöyle söyleyeyim. Kendim plati.ru üzerinden, örneğin şöyle kuponları alıp bir sürü alışveriş yaptım. Daha önce hep 20 dolarlık kuponlu hesap alırdım ancak önce 20 dolar yasaklandı, şimdi ise attığım linkteki açıklamayı iyi okursanız şu ibareyi göreceksiniz ; '' COUPON DOES NOT WORK: Germany, Portugal, Israel, Netherlands, Pakistan, Morocco, Chile, France, Italy, Spain, Poland, Finland, Lithuania, Estonia, Romania, United Kingdom, Moldova, Latvia, Argentina, Turkey, Ukraine, Russian Federation, Brazil, Belarus, Kazakhstan, Belgium, Slovakia. '' Yani Aliexpress kuponlarını kaybettik beylerŞuan 20 Dolar kuponlar TR serverinde kullanılmıyor mesela. Keza 12.5 Dolarlık kuponlarda ... Boşuna uğraşmayın beyler bence. TR için bitti bu durum.