maalesef bunun pek bir çözümü yok tarayıcıdan almayı deneyin hesaptan çıkış yapıp girin silip yükleyin farklı bir cihazdan deneyin belki çözülürDostlar bu hatayı alıyorum, nedendir? Nasıl çözerim?
Senin son Fransa'dan alınan kupon TR'de geçmiyor.maalesef bunun pek bir çözümü yok tarayıcıdan almayı deneyin hesaptan çıkış yapıp girin silip yükleyin farklı bir cihazdan deneyin belki çözülür
Evet geçmiyor zaten.Senin son Fransa'dan alınan kupon TR'de geçmiyor.
Geçiyordu ama kapatmışlar bende ondan konuyu sildimSenin son Fransa'dan alınan kupon TR'de geçmiyor.
Hadi be. Geç kaldık desene. 60 lira kupon ile 68 liraya GT1 alınır mı sence?Geçiyordu ama kapatmışlar bende ondan konuyu sildim
alınır benceHadi be. Geç kaldık desene. 60 lira kupon ile 68 liraya GT1 alınır mı sence?
O Fransa kuponu ile sadece dijital kod alabilirsin windows felanHadi be. Geç kaldık desene. 60 lira kupon ile 68 liraya GT1 alınır mı sence?
Üzdü. Steam Key alacağım da 160 lira altı kullanılmıyor sanırım.O Fransa kuponu ile sadece dijital kod alabilirsin windows felan
Demiştim kullanılmıyor diye.Üzdü. Steam Key alacağım da 160 lira altı kullanılmıyor sanırım.
yani tam hatırlamasamda o civarda bişeyo 8 euro kupon bide 17 euro üzerine falan geçerliydi