Neler Yeni

Çözüldü✓ Aliexpress Aula F75 700₺

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Erdem çay
Lazım hocam ver
Bu kadarı yeter hocam fazla gelmesin.

Ama işin neden mantıksız olduğu detayını vereyim.

Kargo istediğin ürün gelse bile ek vergi ile karşılaşacak. Ek vergi ve sipariş verilen tutar üst üste konulduğunda en az 1250 tl ye geliyor. Bu satış fiyatı üstüne hesaplanmış tutar. Daha üst fiyat ile karşılamakta mümkün. Paketten başka bir şey çıkması halinde ise kanıtlayıp aliexpres e sunmak ve boşa harcanan zaman sinir ve stres ayrı mesele

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Bu klavyeyi hala almayan kalmış, vay anam babam be.
Stok bekleyip Temu kardeşten güvenilir bir şekilde almak daha mantıklı.

Bu arada birden fazla alan arkadaşlar bir el kaldırabilir mi 🫂

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Şan Özşaho
Buradan sipariş verdim ve dolandırıcı olduğunu anlayınca iptal etmek istedim ama edemedim. Ürünün kutusu normalde 1000gr üstü olması gerekiyor ama kargo takipten baktığımda 266 gram olarak girmişler sanırım 20 dolarlık bi salatalık gönderecekler.
Bende 1200gram yazıyor, sizinki ne durumda acaba elinize ulaştı mı ?
Screenshot_20241206_140138_Samsung Internet.jpg

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam inşallah gelir ama o satıcı için soru bölümünde herkes dolandırıcı almayın demişti.
1 Yıldız veren biriside ürün elime geçmeden tamamlandı yazmıştı.
Şimdi o ürünü kaldırmış yeniden listelemiş

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Şan Özşaho
Benimkisi yeni gümrüğe giriş yaptı. Yurt dışı sitesinde 266 gram görünüyo bakalım ptt ne kadar ölçecek. Sizde vergi çıktı mı bu arada
Ben 2 adet sipariş verdim birisi 2130gram gözüküyor diğeri 1200gr ikisine de ptt'den baktım, şu anda ürünler Arnavutköy uluslararası pim'de yani gümrük işlemleri tamamlanıyor, satıcı vergi ödemeyeceksiniz demişti bakalım vergi çıkacak mı gelişmeleri haber ederim.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Şan Özşaho
Hocam inşallah gelir ama o satıcı için soru bölümünde herkes dolandırıcı almayın demişti.
1 Yıldız veren biriside ürün elime geçmeden tamamlandı yazmıştı.
Şimdi o ürünü kaldırmış yeniden listelemiş
Herkes dolandırıcı demiş ama kimse o satıcıdan bir ürün alıp denememiş sadece şüpheli ilan olduğu için öyle yazmışlar, 1 yıldız veren kişi büyük ihtimalle satıcının elindeki stoğu bittikten sonra site üzerinde hala stok varmış gibi gözükürken sipariş vermiş olabilir, yaşadığı durumu düzgünce açıklamamıştı, ürün kaldırıldı evet ama farklı bir hesap ile şuan ilanda, ve fiyat aynı değil o nedenle aynı kişi satmıyor olabilir. Sorun çıkarsa en kötü aliexpress üzerinden iade için başvuru yaparız şu anda beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef :/

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sizlerin klavye geldi mi.
AliExpress'te yine satışta vergi çok yüksek çıkmadı ise siyah renk alacağım bende

Merhaba arkadaşlar sizlerin klavye geldi mi.
AliExpress'te yine satışta vergi çok yüksek çıkmadı ise siyah renk alacağım bende
Alma sakın geçen alan birine gelmeden geldi gibi göstermiş en ufak adres bile yok karşıda full sallamasyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,885
Üyeler
167,018
Son üye
FurkanBektaş61
Top Bottom