Neler Yeni

AliExpress den alışveriş yapmak?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ekstra bir şey ödüyor muyum?

Hayır, Aliexpress'e vergisini vs. ödüyorsunuz ve onun haricinde tek kuruş dahi ödemiyorsunuz.

Size ürün ulaşmıştı sanırım nasıl performansı falan?

Mükemmel bir performansı var, müzik vs. için tam ideal. Ayrıca filmler için de güzel, bu tarz bir kulaklıkta ilk defa güzel tiz ve bass görüyorum. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Hayır, Aliexpress'e vergisini vs. ödüyorsunuz ve onun haricinde tek kuruş dahi ödemiyorsunuz.

Mükemmel bir performansı var, müzik vs. için tam ideal. Ayrıca filmler için de güzel, bu tarz bir kulaklıkta ilk defa güzel tiz ve bass görüyorum. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
Kaç günde gelmişti hocam birde gümrükte kalmaz dimi

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Merakımdan soruyorum bu sitede dolandırılma gibi bir olay vs. Oluyor mu?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Merakımdan soruyorum bu sitede dolandırılma gibi bir olay vs. Oluyor mu?

Dolandırılma ihtimali çok düşük, tabii satıcının adı ve geribildirimlerine iyi bakmak lazım.
Mesela ürünleri gönderildi olarak gözüküp aslında hiç gönderilmeyen kişiler genelde Shop****** adındaki mağazalardan alıyorlar.
Bunun haricinde ismi normal olup, geri bildirimi vs. iyi olan satıcılarda zerre dolandırılma olmaz. Aliexpress çok katı bir şirket, Amazon'dan bile daha sert. Eğer olur da ürünü göndermezse hiç koşulsuz iadenizi alabiliyorsunuz. Benim için en güvenilir yer direkt Aliexpress çünkü politikaları tam bir alışveriş çılgınlığı kafasında.

Top Bottom