Neler Yeni

Aliexpress Geri Ödemeyi Ne Zaman Yapar?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bir ürün satın almıştım. Aliexpress "siparişiniz hesabınızdaki güvenlik sorunları nedeniyle sipariş iptal edilmiştir" diye uyarı verdi ve siparişim iptal oldu. Parayı da çekti kartımdan. Desteğe ulaşmaya çalışıyorum ama çok dandik bir destek sistemleri var, cevap alamıyorum bir türlü. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise süreçten bahsedebilirler mi? Ben farklı cihazlardan yeni hesap açarak kupon kullanıyordum. Ucuza ürünler satın alıyordumö Sanırım oradan paket olduk ve sipariş ondan iptal edildi, emin değilim :)

En İyi Cevap
1
Bir ürün satın almıştım. Aliexpress "siparişiniz hesabınızdaki güvenlik sorunları nedeniyle sipariş iptal edilmiştir" diye uyarı verdi ve siparişim iptal oldu. Parayı da çekti kartımdan. Desteğe ulaşmaya çalışıyorum ama çok dandik bir destek sistemleri var, cevap alamıyorum bir türlü. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise süreçten bahsedebilirler mi? Ben farklı cihazlardan yeni hesap açarak kupon kullanıyordum. Ucuza ürünler satın alıyordumö Sanırım oradan paket olduk ve sipariş ondan iptal edildi, emin değilim :)
Sipariş kapanmış paran da bankadan bankaya değişir ama 1-5 gün içinde hesabına geri gelir

VorleN

80+ Silver
Canlı destek gerçekten çok berbat robotun sorularını geçip canlı desteğe bağlanmak çok sıkıntı bağlanınca da zaten pek yardımcı olmuyorlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Canlı destek tarafında Hepsiburada gayet güzel iş çıkarıp tüm sorunları hallediyor. Oradan alışveriş yapmanı öneririm.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram