Neler Yeni

Aliexpress Gönderi Hava Yolu Tarafından Kabul Edildi Ne Anlama Geliyor?

Ben Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Arı
Merhaba Arkadaşlar Ben Aliexpress'den İşlemci satın aldım Fakat neredeyse 4 Günden Beri Gönderi Hava Yolu Tarafından Kabul Edildi Bu yazıyor Biraz Pahalı bir işlemci endişeleniyorum Bu ne anlama geliyor söylerseniz Çok sevinirim Arkadaşlar

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Merhaba Arkadaşlar Ben Aliexpress'den İşlemci satın aldım Fakat neredeyse 4 Günden Beri Gönderi Hava Yolu Tarafından Kabul Edildi Bu yazıyor Biraz Pahalı bir işlemci endişeleniyorum Bu ne anlama geliyor söylerseniz Çok sevinirim Arkadaşlar
Hocam biraz erken endişelenmişsiniz. Gönderiniz 20 gündür işlem görmüyorsa (yurt dışı için) bilgilendirme alabilirsiniz satıcıyla iletişime geçerek. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü yoğunluk çok.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sipariş vereli ne zaman oldu?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siparişi vereli yaklaşık 5 gün oldu ama ayın 16sından beri Gönderi Hava Yolu Tarafından Kabul Edildi Bu yazıyor
Tamam, endişelenmenize gerek yok.
Kısa süreli aralar da takip edin, eninde sonunda gelir kargonuz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Direk Türkiyeye gelmiyordur. Çinden Rusyaya kargoları götürür ordan almayanyaya gidecek kargoları rusyadan alır kendinden de almanaya gidecek kargo vardır oraya gider ordan tr gelir. Verdiğim yol örnek sadeece. Uçağa verildi 1 gün sonra TR gelecek diye bir şey yoktur. Ayrıca sisteme bazen düşmeyebiliyor.

Ben Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Arı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk Türkiyeye gelmiyordur. Çinden Rusyaya kargoları götürür ordan almayanyaya gidecek kargoları rusyadan alır kendinden de almanaya gidecek kargo vardır oraya gider ordan tr gelir. Verdiğim yol örnek sadeece. Uçağa verildi 1 gün sonra TR gelecek diye bir şey yoktur. Ayrıca sisteme bazen düşmeyebiliyor.
Peki kaç gün sonra bi güncelleme Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz erken endişelenmişsiniz. Gönderiniz 20 gündür işlem görmüyorsa (yurt dışı için) bilgilendirme alabilirsiniz satıcıyla iletişime geçerek. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü yoğunluk çok.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Peki kaç gün sonra bi güncelleme Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satın aldıgınız ürünün sayfasında ülkeye kaç günde teslimat yapıldığı yazmaktadır. 10-20 gün veya 20-30 gün oraya bakınız. Ordaki yazana göre gelecektir.

Ben Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Arı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım Teşekkür Ederim İşlemci Gümrükden Vs geçer demi rahat bir şehilde Küçük Pakette geldiğinden dolayı rahat geçeçeğini düşünüyorum

Türkçe çeviri:
Merhaba arkadaşlar, ben Aliexpress'den işlemci satın aldım fakat neredeyse 4 günden beri ''Gönderi hava yolu tarafından kabul edildi'' yazıyor. Biraz pahalı bir işlemci olduğundan endişeleniyorum, bunun ne manaya geldiğini söylerseniz çok sevinirim.

Ben Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Arı
Satın aldıgınız ürünün sayfasında ülkeye kaç günde teslimat yapıldığı yazmaktadır. 10-20 gün veya 20-30 gün oraya bakınız. Ordaki yazana göre gelecektir.
10 Günde geldi diyen var 15 var 20 bu civarlarda Dolaşıyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Daha yolun başında dostum. Biraz sürebilir gelmesi.
Endişelenmeye gerek yok. Türkiyeye doğru yola çıkacak ve gümrüğe gelecek, gümrükten çıktıktan sonra da size gelecek.

Top Bottom