hocam çok özel değilse 9000tlye ne aldınız?Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Aliexpress'ten 9 bin TL lik bir alışveriş yaptım ama bunun gümrük vergisi kaç para çıkar paket 30kg geçer muhtemelen bu konuda yardımcı olabiliecek varmı
Arkadaşıma bir hediye aldımda malesef paylaşamam. Vergi muhabbetini sonradan öğrendim.hocam çok özel değilse 9000tlye ne aldınız?
anladım gümrükte takılcağını zannetmiyorum bide zaten satın alırken vergi kesiyor diye biliyorumArkadaşıma bir hediye aldımda malesef paylaşamam. Vergi muhabbetini sonradan öğrendim.
Valla bilmiyordum hocam daha önce alışveriş yapmadım bilseydim öyle yapardım. Kargo geldiğinde ödesem fiyat farkı oluyormu ki?Sipariş yaptığın tutarın toplamda 30%'u. Yani 2.700TL. Ayrıca Aliexpress'de sepet esnasında vergi ücretini ödeyebiliyordun, onu neden yapmadın?
Gümrüktekiler kafasına göre yazıyor.Valla bilmiyordum hocam daha önce alışveriş yapmadım bilseydim öyle yapardım. Kargo geldiğinde ödesem fiyat farkı oluyormu ki?
Hocam tasarruf miktarı dediği vergimi oluyor? eğer oysa 700 tl falan ücret çıkıyorSipariş yaptığın tutarın toplamda 30%'u. Yani 2.700TL. Ayrıca Aliexpress'de sepet esnasında vergi ücretini ödeyebiliyordun, onu neden yapmadın?
Valla ürünü alırken herhangi bir şey yazmıyordu vergi ile ilgili bir seçenek göremedimde inşAllah çok bişey çıkmazanladım gümrükte takılcağını zannetmiyorum bide zaten satın alırken vergi kesiyor diye biliyorum
Hocam tasarruf miktarı değil, normal şekilde vergi yazar altta ama???Hocam tasarruf miktarı dediği vergimi oluyor? eğer oysa 700 TL falan ücret çıkıyor
Valla ürünü alırken herhangi bir şey yazmıyordu vergi ile ilgili bir seçenek göremedimde inşAllah çok bişey çıkmaz
Ticari ürün olarak gümrüğe takılabilir.Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Aliexpress'ten 9 bin TL lik bir alışveriş yaptım ama bunun gümrük vergisi kaç para çıkar paket 30kg geçer muhtemelen bu konuda yardımcı olabiliecek varmı
Hocam tasarruf miktarı dediği vergimi oluyor? eğer oysa 700 TL falan ücret çıkıyor
Valla ürünü alırken herhangi bir şey yazmıyordu vergi ile ilgili bir seçenek göremedimde inşAllah çok bişey çıkmaz
Normalde arkadaşın dediği doğru ama 150 euro limit aşıldığında gümrük vergisi dışında ek masraflar biniyor.Sipariş yaptığın tutarın toplamda 30%'u. Yani 2.700TL. Ayrıca Aliexpress'de sepet esnasında vergi ücretini ödeyebiliyordun, onu neden yapmadın?