(resim olarak atamadığımdan link olarak attım ürünlerin hepsi bukadar gösteriyor biraz daha var fakat 50tlden başlayıp daha yükseğe gidiyor ve onlarada bakmak yorucu geldi)
En pahalı 2. Ürün aodjsksksk onu alın eğer böyle bir şey varsa
(resim olarak atamadığımdan link olarak attım ürünlerin hepsi bukadar gösteriyor biraz daha var fakat 50tlden başlayıp daha yükseğe gidiyor ve onlarada bakmak yorucu geldi)
var ve gerçek gibi gözüküyor forumda baktım biraz herkes gerçek yazmış ama o ürünü alsam bi işime yarıcakmı veya ürün neKargo ücreti varmı bunlarda hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
En pahalı 2. Ürün aodjsksksk onu alın eğer böyle bir şey varsa
Kulaklık Bluetooth lu olan
Gönderim: TRY 247.26TRY 0.19 99%OFF | 2021 yeni renkli alev kapüşonlu 3d floresan Sweatshirt erkek/kadın sonbahar ve kışlık ceket giyim komik ceket siyah kapüşonlu
![]()
2021 yeni renkli alev Hoodie 3d floresan kazak erkekler/kadınlar sonbahar ve kıŠceket giyim komik ceket siyah Hoodies - AliExpress 200000343
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Şöyle bişy gördüm alınır mı? gerçek midir? Farklı seçenekler falanda var
link atarmısınız bulamadım sitede
neyin linkini? yeni kullanıcılara özel daha önce hiç bir şey almadım ordan yeni yüklediydim bide telefonda direkt birazcık aşşaya inince gözüküyorlink atarmısınız bulamadım sitede
aynen sonradan gördüm onu xD sonra şunu almayı düşündüm ama gerçekmi veya sahte bir yanı vb. falan herhangi bişyi varmı fazla anlamadım bunda yok gibi kargo ücretiGönderim: TRY 247.26