Neler Yeni

Yardım Aliexpress kargo takip yerinde 3 gündür "Item is agent warehouse." yazıyor.

darloch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
...
Discord
darloch#0001
Şimdiki siparişte daha değişmedi.
Önceki siparişte ise üst tarafta atmıştım.

Alıntıyı görüntüle
1FE97651-7636-48B9-B2EA-FC23C6E2D23B.jpeg

Bende böyle gözüküyor kendiminki :d

darloch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
...
Discord
darloch#0001

darloch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
...
Discord
darloch#0001
Hâlâ değişmedi, bir sorun mu var acaba?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hâlâ değişmedi, bir sorun mu var acaba?
Satıcıya sordum ve otomatik olarak cevap geldi galiba tatil var o yüzden ilerlemiyor kargo.

Sevgili dostum, geldiğiniz için teşekkürler, uluslararası işçi günü nedeniyle, şimdi tatildeyiz (5.1-5.5), 5 mayıs'ta işe geri döneceğiz. Siparişinizi alırsak, malların iyi çalışmasını test edeceğiz ve daha sonra en kısa zamanda 5.5 'den sonra size mal göndereceğiz, Anlayışınız için teşekkürler. Bu otomatik cevap mesajı. Pls bize cevap vermeyin, veya sorunuz varsa çözülmesi gerekir, pls 5.5 sonra bize ulaşın veya bize bir mesaj bırakın alıcının not sipariş. Çok teşekkürler, iyi günler.

darloch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
...
Discord
darloch#0001
Satıcıya sordum ve otomatik olarak cevap geldi galiba tatil var o yüzden ilerlemiyor kargo.

Sevgili dostum, geldiğiniz için teşekkürler, uluslararası işçi günü nedeniyle, şimdi tatildeyiz (5.1-5.5), 5 mayıs'ta işe geri döneceğiz. Siparişinizi alırsak, malların iyi çalışmasını test edeceğiz ve daha sonra en kısa zamanda 5.5 'den sonra size mal göndereceğiz, Anlayışınız için teşekkürler. Bu otomatik cevap mesajı. Pls bize cevap vermeyin, veya sorunuz varsa çözülmesi gerekir, pls 5.5 sonra bize ulaşın veya bize bir mesaj bırakın alıcının not sipariş. Çok teşekkürler, iyi günler.
Hoba, sakat zamana denk geldik desene :(

darloch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
...
Discord
darloch#0001
Sizin alırken vergi dahil mi aldınız?

Top Bottom