e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Gümrükten geçtikten sonra PTT'ye kalmış artık.Doğu Karadeniz’e gelirken daha mı uzun sürer?
Gümrükten geçtikten sonra PTT'ye kalmış artık.Doğu Karadeniz’e gelirken daha mı uzun sürer?
Alıntıyı görüntüle
Bende böyle gözüküyor kendiminki :d
Normal'e göre 2-3 gün daha fazla sürer.Doğu Karadeniz’e gelirken daha mı uzun sürer?
9 Mayıs'a kalmaz.17 gün falan mı olur yani? Aliexpress’de 9 Mayıs tahmini geliş süresi yazıyor.
Bende de değişmedi , 2 gün daha bekleyip satıcıya sorucam.Hâlâ değişmedi, bir sorun mu var acaba?
Satıcıya sordum ve otomatik olarak cevap geldi galiba tatil var o yüzden ilerlemiyor kargo.Hâlâ değişmedi, bir sorun mu var acaba?
Hoba, sakat zamana denk geldik deseneSatıcıya sordum ve otomatik olarak cevap geldi galiba tatil var o yüzden ilerlemiyor kargo.
Sevgili dostum, geldiğiniz için teşekkürler, uluslararası işçi günü nedeniyle, şimdi tatildeyiz (5.1-5.5), 5 mayıs'ta işe geri döneceğiz. Siparişinizi alırsak, malların iyi çalışmasını test edeceğiz ve daha sonra en kısa zamanda 5.5 'den sonra size mal göndereceğiz, Anlayışınız için teşekkürler. Bu otomatik cevap mesajı. Pls bize cevap vermeyin, veya sorunuz varsa çözülmesi gerekir, pls 5.5 sonra bize ulaşın veya bize bir mesaj bırakın alıcının not sipariş. Çok teşekkürler, iyi günler.
Maalesef anca 5 Mayıs'tan sonra gelirHoba, sakat zamana denk geldik desene
Hayır, kapıda vergiyi ödüyoruz.Sizin alırken vergi dahil mi aldınız?